MBAPE LJUBI TRANSRODNU MANEKENKU: Do 16. godine je bila muškarac, a sada je zavela najveću zvezdu svetskog fudbala (FOTO)

Novosti online

30. 08. 2022. u 12:21

Zvezda PSŽ-a Kilijan Mbape (23) konstantno je u centru pažnje francuske javnosti.

МБАПЕ ЉУБИ ТРАНСРОДНУ МАНЕКЕНКУ: До 16. године је била мушкарац, а сада је завела највећу звезду светског фудбала (ФОТО)

FOTO: Tanjug

Prvo je napadač tima iz Pariza mesecima razmišljao gde će nastaviti karijeru. Obećao se Realu, ali je na kraju ipak odlučio ostati u PSŽ-u.

Početak sezone obeležio je sukob sa saigračima i nonšalantno ponašanje na terenu. Odbio je da trči, svađao se oko penala sa Nejmarom i bio je izuzetno bahat.

Sada je Mbape u centru pažnje iz sasvim drugog razloga. To je njegov privatni život i devojka sa kojom izlazi.

Mbape je pre nekoliko meseci okončao vezu sa glumicom Emom Smet, a francuski mediji tvrde da je poprilično zanimljiva osoba u zagrljaju francuske zvezde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

Ines Rau navodno je nova devojka Kilijana Mbapea. Radi se o transrodnoj osobi koja je postala popularna u svetu 2017. godine nakon što je postala prva transrodna osoba koja je pozirala za "Plejboj".

Ova 32-godišnjakinja poreklom je iz Alžira. Rođena je kao muškarac, ali je sa 16 godina odlučila da promeni pol i živi kao žena.

Do 24. godine života nije otkrivala svoj identitet. Niko nije znao da je transrodna osoba i da je do tinejdžerskog uzrasta živela kao muškarac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

Ines je postala veoma popularna u svetu mode. Sarađuje s brojnim brendovima među kojima je i "Plejboj" za koji je pozirala potpuno gola pre nekoliko godina.

Veza sa Mbapeom sigurno će dodatno povećati njenu popularnost. Par, prema navodima francuskih medija, već mesecima izlazi, a proveli su zajedno i letnji odmor.

Mbape će zbog svega sigurno biti u centru pažnje i u narednom periodu jer veza s transrodnom osobom sigurno će izazvati brojne komentare na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)