"TUNEL SMRDI NA URIN" Igrač Makabija tvrdi: Fudbaleri Zvezde su vikali jedan na drugog

Novosti online

25. 08. 2022. u 21:20

MAKABI iz Haife je preko duela sa Crvenom zvezdom stigao do grupne faze Lige šampiona. Izraelski šampion igraće u "grupi smrti" gde ih čekaju Juventus, PSŽ, i Benfika.

ТУНЕЛ СМРДИ НА УРИН Играч Макабија тврди: Фудбалери Звезде су викали један на другог

FOTO: FK Crvena zvezda

Bek Makabija, Danijel Sundgren je izraelskim medijima govorio o duelu na "Marakani.

– Bio sam smiren na početku, ali prvo poluvreme je bilo noćna mora, upali smo u deficit od dva gola. Desilo se da mi je došla lopta, znao sam da je ostalo malo vremena do kraja poluvremena, pa sam odlučio da šutiram iz daljine, što inače ne činim često. Ali, kada udariml loptu, umem da budem opasan. Golman njihov je pogrešio, a istog momenta kada je lopta ušla u mrežu znao sam da sam timu dao novu dozu motivacije – počeo je Sundgren.

Ističe da je u poluvremenu osetio da je Zvezda pala psihički, a tvrdi da su igrači Dejana Stankovića vikali jedan na drugog.

– Osetio sam da Zvezda nije u dobrom mentalnom stanju. Njihovi igrači su vikali jedan na drugog u tunelu. Atmosfera je stadionu je bila luda, 55.000 navijača je skakalo i pevalo. Taj tunel do terena je dugačak 60 metara, potpuni je mrak u njemu, smrdi na urin. Bilo je to „bolesno“ iskustvo – rekao je Sundgren.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAKO KLINCI RASKIDAJU VEZE: Predsednik Napretka opleo po bivšem treneru