"OSTAJE ŽAL ŠTO SMO ISPALI!" Eraković: Kao tim moramo da idemo dalje

Novosti online

24. 08. 2022. u 14:34

FUDBALER Crvene zvezde Strahinja Eraković osvrnuo se na utakmicu protiv Makabija iz Haife u kojoj crveno-beli nisu uspeli da se domognu Lige šampiona.

ОСТАЈЕ ЖАЛ ШТО СМО ИСПАЛИ! Ераковић: Као тим морамо да идемо даље

FOTO: FK Crvena zvezda

Meč na stadionu "Rajko Mitić" okončan je bez pobednika (2:2), pa će šampion Srbije evropski put nastaviti u Ligi Evrope, a mladi štoper ističe da ostaje žal za propuštenom prilikom da se igra elitno takmičenje, ali i da ekipa treba da se okrene predstojećim izazovima.

- Sigurno da ostaje žal što nismo uspeli da se plasiramo u Ligu šampiona. Dobro smo otvorili meč, poveli sa 2:0, a zatim smo primili dva nesrećna gola i nažalost ispali. Fudbal će se igrati i dalje, plasirali smo se u Ligu Evrope. Moramo da se okrenemo obavezama u našem prvenstvu, već u subotu je na našem stadionu utakmica protiv Javora i očekujemo Ligu Evrope - rekao je Eraković.

Dotakao se potom značaja domaćeg prvenstva, pošto osvajač ide direktno u Ligu šampiona naredne sezone.

- Svima je krivo što nismo uspeli da se plasiramo u Ligu šampiona, ali ništa nije izgubljeno, potrudićemo se da ove godine budemo prvi na tabeli i da sledeće godine idemo direktno u Ligu šampiona. Svima je žao što se sve ovako završilo, nema pojedinačnog krivca, krivica je zajednička, mi smo tim i idemo dalje - zaključio je ovaj 21-godišnjak.

Podsetimo, Zvezda naredni meč igra u Mocart Bet Superligi Srbije u subotu od 20.30 kada na stadion "Rajko Mitić" dolazi Javor.

BONUS VIDEO: Reakcija "delija" posle eliminacije Zvezde u plej-ofu za Ligu šampiona od Makabija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili