PAKAO ČEKA ZVEZDU: Izraelci sami kažu "Nikada ismo videli nešto ovako!"

Novosti online

15. 08. 2022. u 20:41

Mnogi od navijača Makabija nisu uspeli da ugrabe ulaznicu za meč protiv Crvene zvezde. "Planulo" je u sekundi...

ПАКАО ЧЕКА ЗВЕЗДУ: Израелци сами кажу Никада исмо видели нешто овако!

FOTO: EPA

Izraelski mediji prenose da je prodato 27.000 karata, što je oko tri hiljade manje od ukupnog kapaciteta stadiona, s tim da je on smanjen iz bezbednosnih razlog, pa je jasno da se sprema paklena atmosfera u Haifi.

- Ne sećam se da sam ikada video nešto ovako. Hiljade ljudi je ostalo bez ulaznice, publika je gladna - poručili su iz kluba za izraelski portal "Sport5", koji prenosi da još nije poznato da li će biti ulaznica za gostujuće navijače, odnosno još su u kontaktu sa čelnicima tima iz Ljutice Bogdana oko toga.

Koliko stanovnici Haife vole fudbal svedoči i podatak da ih u proseku na mečevima domaće lige prati čak 24.000 navijača, što je najviše u čitavom Izraelu, a nezvanični podaci govore da četvrtina stanovnika ove zemlje podržava upravo zeleno-bele.

Nema sumnje da Zvezdu u sredu (21.00) čeka paklena atmosfera, ali nisu ni svesni verovatno u Makabiju kako izgleda izaći pred krcate tribine "Marakane" u prestonici Srbije.

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Makabi je u kvalifikacijama za Ligu šampiona prvo priredio veliko iznenađenje eliminisavši grčki Olimpijakos (ukupno 5:1), da bi potom bili bolji i od kiparskog Apolona (ukupno 4:2).

Njihovo prvenstvo inače još nije počelo, tako da su odmorili za razliku od Crvene zvezde prethodnog vikenda.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna