OTKRIVENO! Evo zbog čega je Tomović napravio skandal u Humskoj

Novosti online

12. 08. 2022. u 08:15

NAKON susreta Partizana i AEK-a u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, bivši reprezentativac Srbije i član Crvene zvezde, a sada igrač Kiprana - Nenad Tomović, napao je jednog od fotoreportera na stadionu u Humskoj.

ОТКРИВЕНО! Ево због чега је Томовић направио скандал у Хумској

FOTO: FK Partizan

Tomović je poznat kao igrač koji je uvek imao maksimalno korektan odnos sa medijima i navijačima, pa je sve još više iznenadio ovaj potez fudbalera.

- Nisam ga udario, odgurnuo sam ga, imam 20 svedoka koji su čuli sve! Znaš li šta mi je pričao? Ciganska pi**o! Tvoja deca su cigani! Je**m ti mamu - rekao je Tomović za Informer posle meča.

- Najviše me je pogodilo to što mi je decu psovao! Ja sam mu odmah rekao, čekaj kraj, ubiću te! Sreća  njegova što sam ga samo odgurnuo! Da nije bila fudbalska utakmica, drugačije bi se završilo jer mi je psovao sve vreme decu! Ne jednom, 100 puta!

Nekadašnji reprezentativac Srbije je bio vidno uzmeniren posle nemilih scena u Humskoj.

- Nikada ne bih reagovao da mi je psovao cigansku majku itd... Ali kada mi decu spomeneš, poludim. Nikada ne bih reagovao ovako, igrao sam i derbi i sve, pa te vređaju, to je normalno! Igrao sam i za reprezentaciju, uvek sam bio korektan, nikada jednu ružnu reč za Partizan nisam rekao, a  da mi on decu dira, e to nema šanse da trpim- poručio je Nenad Tomović.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)