"DELIJE, VOLIM I JA VAS!" Osman Bukari, junak velikog trijumfa Zvezde nad Pjunikom, otkrio kako to da je toliko brz

Novosti online

03. 08. 2022. u 23:20

CRVENA zvezda je prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigrala maestralno, a u tom takmičarskom nastupu "delije" su dobile novog ljubimca - Osman Bukari je sve opčinio.

ДЕЛИЈЕ, ВОЛИМ И ЈА ВАС! Осман Букари, јунак великог тријумфа Звезде над Пјуником, открио како то да је толико брз

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, na "Marakani" Zvezda je deklasrila Pjunik sa 5:0 uz bravure Bukarija koji je dao tri gola i imao asistenciju, posle čega je posle čega je najpre istakao da je svestan da nije uradio malu stvar:

Sjajna utakmica. Bili smo spremni za nju, borili se od početka do kraja i srećan sam zbog ekipe što smo ostvarili trijumf. Srećan sam i zbog sebe naravno, nije mala stvar postići tri gola na utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona - počeo je Bukari.

 
Atmosferom je brzonogi momak iz Gane bio oduševljen.
 
- Prelepa atmosfera, osećam se sjajno da igram pred Zvezdinim navijačima. Hvala im na aplauzima i na skandiranju mog imena. Volim ih! Vole i oni mene, tako da uživamo. Ali znao sam sve o Zvezdinim navijačima i pre dolaska u klub, uvek su ovakvi. 
 
U revanšu bi voleo da se ponovi ovakva partija....
 
- Voleo bih naravno da ponovimo ovu partiju, ali najvažnije je da se plasiramo dalje. Uradiću sve što je u mojoj moći da prođemo dalje, ali sad moramo da se odmorimo i dobro spremimo za revanš. 
 
Brzina mu je u krvi, kako sam kaže:
 
- Bio sam trkač pre nego što sam se odlučio za fudbal. Brz sam, kad imam loptu u nogama, moram to da iskoristim - zaključak je Bukarija u izjavi za klupski sajt.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju