KRAJ SAGE: Pol Pogba ima novi klub

Novosti online

23. 06. 2022. u 15:12

DUGO očekivani povratak Pola Pogbe u Juventus mogao bi da bude potvrđen već danas, tvrdi pouzdani izvor, fudbalski novinar Fabricio Romano. Vezista Mančester junajteda sastaće sa zvaničnicima "bjankonera" u Torinu.

КРАЈ САГЕ: Пол Погба има нови клуб

Pol Pogba foto: EPA

Povratak na Apenine, na kojim je izgradio reputaciju pre nego što se vratio na "Old Traford" 2016. godine, najavio je i britanski "Skaj sports". Čini se da je Francuz preferirao "čizmu", a da reprezentativne kolege iz Pari Sen Žermena nisu uspeli da ga ubede da se vrati u domovinu.

 

Italijanski mediji podsećaju da je fudbaler Mančester junajteda imao ponude Reala, Pari Sen Žermena, Mančester sitija i Čelsija, ali je odlučio da se vrati u klub gde je pružao vrhunske partije.

Pogba bi u četvrtak trebalo da se sastane sa čelnicima Juvea, kako bi finalizirao povratak u Torino, gde je ranije osvojio četiri titule u Seriji A i dva Kupa Italije dok je stigao do finala Lige šampiona.

FOTO: Tanjug/AP

Kontroverzni fudbaler nije dostigao iste visine u Mančesteru, samo je osvojio Ligu Evrope i Liga kup tokom razočaravajućeg šestogodišnjeg boravka u Engleskoj. Pobednik Svetskog prvenstva 2018. nikada nije dostigao svoj potencijal, a pokazao se previše nedoslednim na terenu i problematičnim van njega.

 

On je iz Juventusa 2016. godine otišao u Mančester junajted za 105 miliona evra, a sada se u torinski klub vraća bez obeštećenja.



BONUS VIDEO: Prazne tribine na premijeri Srbije u Ligi nacija
 
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)