JIRGEN KLOP: "VOJVODINA, NOVI SAD! STIŽEM"! Nemac pristao da sedne na klupu srpskog tima (VIDEO)

Novosti online

20. 06. 2022. u 12:49

Na društvenim mrežama pojavio se snimak jednog od najboljih trenera sveta Jirgena Klopa, kako uzvikuje "Vojvodina, Novi Sad!"

ЈИРГЕН КЛОП: ВОЈВОДИНА, НОВИ САД! СТИЖЕМ! Немац пристао да седне на клупу српског тима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na početku snimka vidi se Miroslav Tanjga, proslavljeni igrač Vojvodine koji je sa crveno-belima osvojio drugu titulu u klupskoj istoriji, koji se obraća predsedniku kluba Dragoljubu Zbiljiću. On mu poručuje da je našao novog trenera, koji je pristao na sve uslove.

Nakon toga Tanjga okreće kameru i u kadru se pojavljuje jedan od najboljih trenera današnjice, menadžer Liverpula Jirgen Klop. Tanjga ga pita da li pristaje na sve uslove, a ovaj odgovara sa "no problem". Posle toga Klop uzvikuje "Novi Sad" i "Vojvodina, Novi Sad".

Nije poznato kada je tačno načinjen snimak, ali se na društvenim mrežama pojavio u nedelju.

Tanjga i Klop su prijatelji odranije, a zajedno su nastupali od 1996. do 1999. godine u Majncu 05. Tanjga je pričao o svom prijateljstvu sa Klopom, poručujući u intervjuu za Telegraf da se često čuju.

- Veliki je psiholog, on nije tu da napravi trening, trening može da napravi svako. U trening se uključuje povremeno, ali je on taj koji bira pojačanja, određuje taktiku i sastavlja tim, vodi meč, i to je najbitnije. Ali je i majstor da nađe svoje saradnike. Oni znaju da naprave trening, svrhu treninga, imao je dugo i (Željka) Buvača, on je bio jako bitan čovek u njegovoj karijeri. Kod njega je jako bitno i što ne možeš da ga prevariš ili slažeš, on to odmah 'provali' - ispričao je jednom prilikom Tanjga.

BONUS VIDEO: Parni valjak u Humskoj

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri