POLITIČKI PRITISCI NA MBAPEA? Predsednik Reala Florentino Pereu opet muti bistru vodu

Tanjug

16. 06. 2022. u 16:01

PREDSEDNIK Reala Florentino Perez tvrdi da su politički i ekonomski pritisci naterali fudbalera Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea da produži ugovor sa francuskim klubom, prenose španski mediji.

ПОЛИТИЧКИ ПРИТИСЦИ НА МБАПЕА? Председник Реала Флорентино Переу опет мути бистру воду

FOTO: Tanjug

Perez je ovu kontroverznu izjavu dao u emisiji El Chiringuito de Jugones, koja je veoma popularna među navijačima Reala.

- Uvek je govorio da mu je san da igra za Real, a situacija se promenila pre dve nedelje zbog političkog i ekonomskog pritiska -  rekao je Perez.


Perez je podsetio da predsednik Francuske Emanuel Makron razgovarao sa Mbapeom pre nego što je fudbaler doneo odluku da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom.

- To, plus novac i promenio je mišljenje. Kada se nađete u takvoj paničnoj situaciji, pokušavate da izađete iz nje na bilo koji način. Ja to razumem, jer nije lako kada te pozove predsednik republike. Verujem da to nije baš dobar znak za ostale klubove u Franucuskoj - istakao je prvi čovek Reala.

Perez nije isključio mogućnost da Mbape jednog dana postane član Reala.

- Ovaj Mbape sada nije onaj Mbape. Ali, ako se to promeni, u životu se stvari 1.000 puta okrenu - zaključio je predsednik Reala.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRCE MI KUCA ZA OBE NACIJE Prelepoj Srpkinji udatoj za reprezentativca Švajcarske je danas najteže (FOTO)