OVO JE DEVOJKA NOVE ZVEZDE LIVERPULA: Sve što treba da znate o Loreni Manjas, nevenačnoj supruzi Darvina Nunjeza (FOTO)

Novosti online

14. 06. 2022. u 17:47

DOSKORAŠNjI napadač lisabonske Benfike Darvin Nunjez pojačao je u prvim danima prelaznog roka ekipu Liverpula za rekordnih 85 miliona funti, a ostrvski mediji su time dobili još jednu lepoticu da je stave na listu "WAG" (Women and girlfriends - supruge i žene fudbalera).

ОВО ЈЕ ДЕВОЈКА НОВЕ ЗВЕЗДЕ ЛИВЕРПУЛА: Све што треба да знате о Лорени Мањас, невеначној супрузи Дарвина Нуњеза (ФОТО)

Foto: lorenaamanas/Instagram

Reč je o prelepoj Loreni Manjas koja je u vezi sa urugvajskim internacionalcem još iz vremena dok je igrao za Penjarol u otadžbini.

Iako nisu zvanično u braku, žive zajedno još od 2019. kada su se upoznali dok je Darvin igrao za Almeriju. U januaru su dobili i prvo dete, sina koji je dobio ime po ocu. Zaimljivo je da je Lorena pre Darvina bila u vezi sa bivšim fudbalerom Barselone i Sevilje Alešom Vidalom s kojim ima sedmogodišnju ćerku.

Lorena pažljivo čuva svoju privatnost pa se o njoj ne zna mnogo, osim da je nekoliko godina starija od Darvina, ali tačan datum rođenja nije poznat široj javnosti.

Dok je bila u vezi sa Vidalom, navodno se družila sa suprugom Lea Mesija, Antonelom.

Ne zna se ni čime se bavi, što je čini idealnom metom ostvrskih tabloida - žena ili devojka fudbalera koja je poznata samo po tome.

Na Instagramu često postavlja fotografije u bikiniju, a slikala se i tokom trudnoće- Naovoj društvenoj mreži prati je više od 20.000 fanova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!