DOLIJAO DVOJNIK KLEJA TOMPSONA: Prevario obezbeđenje i ušao na teren tokom zagrevanja, dobio doživotnu zabranu ali se ne kaje (FOTO)

Novosti online

14. 06. 2022. u 13:48

DOSON GERLI, imitator košarkaša Golden Stejta Kleja Tompsona, dobio je doživotnu zabranu ulaska u dvoranu Voriorsa nakon što je prošao pored pet nivoa obezbeđenja, ušao na glavni teren i 10 minuta šutirao na koš pre nego što je otkriven.

ДОЛИЈАО ДВОЈНИК КЛЕЈА ТОМПСОНА: Преварио обезбеђење и ушао на терен током загревања, добио доживотну забрану али се не каје (ФОТО)

FOTO: EPA

Doson je dobro poznat kao dvojnik slavnog košarkaša, ali i pored toga, navijači Voriorsa širom Severne Kalifornije često nasednu pa od njega traže autogram. Redovno je posećivao utakmice Golden Stejta, ali to od danas neće moći da radi jer mu je klub uveo doživotnu zabranu. 

FOTO: Fejsbuk

Dos se oglasio na Tviteru, gde ima verifikovan nalog, da je zbog navodnog nedozvoljenog upada na posed dobio doživotnu zabranu.

Ali on tvrdi da nije uradio ništa loše jer su ga čuvari pustili na teren, čak je s njima proveo izvesno vreme u ćaskanju. 

Niko mu nije tražio identifikciju, pa je čak uspeo da uđe na teren tokom zagrevanja za peti meč velikog finala NBA lige. Tek posle deset minuta zagrevanja i šutiranja na koš, nadležni su shvatili da nešto nije u redu.

Gerli se na Tviteru pohvalio pismom koje je dobio od Voriorsa u kome ga obaveštavaju da je "banovan" kao i da mu neće refundirati troškove karata u visini od 10.000 dolara. 

On i pored toga tvrdi da je vredelo uraditi sve ovo.

Što se tiče pravog Kleja Tompsona, on je u pobedi Voriorsa nad Seltiksima u petoj utakmici velikog finala doprineo pobedi sa 21 poenom za 40 minuta na parketu. Voriorsi vode sa 3:2 u seriji i u noći petak na subotu imaće meč loptu za sedmu titulu šampiona NBA lige u istoriji, čime bi se izdvojili na trećem mestu večne liste, koje trenutno dele sa Čikago bulsima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024