"STANOJEVIĆ JE MOJA INSPIRACIJA": Ilija Stolica na zvaničnom predstavljanju u superlativu govorio o bivšem treneru Partizana

Novosti online

09. 06. 2022. u 15:49

FUDBALSKI stručnjak Ilija Stolica izabran je za novog trenera Partizana. Strateg je tako na užarenoj klupi beogradskog velikana nasledio Aleksandra Stanojevića, a bivši trener bio je tema i na zvaničnom predstavljanju novog.

СТАНОЈЕВИЋ ЈЕ МОЈА ИНСПИРАЦИЈА: Илија Столица на званичном представљању у суперлативу говорио о бившем тренеру Партизана

foto: M. Vukadinović

Ilija Stolica očigledno gaji ogroman respekt prema popularnom "Saletu", koji je napustio kormilo kluba iz Humske, nakon poraza u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde.

- Kao Partizanovac moram da se zahvalim njemu, jer je moj prijatelj izneo jednu tešku sezonu. Bio je u konkurenciji za titulu, osvojio rekordan broj bodova, mogli smo to da začinimo trofejem u kupu. Utisak mi je bio da je Partizan u ogrnomnom problemu i da je situacija neverovatna. Sale je dao sebe celog Partizanu. Jedan je u plejadi ljudi koji će biti moja inspiracija. Ne doživljavam sebe kao vojnika, već čoveka koji je spreman da zaštiti ono što voli, a Stanojević je neko ko može da bude smernica u toj posvećenosti.

Stolica je u karijeri vodio mladu i kadetsku reprezentaciju Srbije, Voždovac, Vojvodinu i Olimpiju.

BONUS VIDEO: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati