TEN HAG SKLOPIO LISTU ŽELJA: Strašne transfer mete na radaru Mančester junajteda

Novosti online

07. 06. 2022. u 17:46

NOVI menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag saopštio je čelnicima kluba da želi da angažuje petoricu fudbalera i to Frenkija de Jonga, Kalvina Filipsa, Deklasa Rajsa, Ngola Kantea i Darvina Nunjeza, prenosi "Gol.kom".

ТЕН ХАГ СКЛОПИО ЛИСТУ ЖЕЉА: Страшне трансфер мете на радару Манчестер јунајтеда

FOTO: EPA

Britanski mediji ističu da Junajted ne odustaje od De Jonga, koji je već sarađivao sa Ten Hagom u Ajaksu. Međutim, holandski fudbaler ne želi da napusti katalonski klub, a novi menadžer Junajteda će pokušati da ubedi De Jonga da promeni sredinu. Barselona traži čak 60 miliona evra za fudbalera koji sa mnogo uspeha sarađivao sa novim strategom "crvenih đavola".



Holandski stručnjak po svaku cenu želi i Filipsa, koji je član Lidsa, kao i Rajsa iz Vest Hema. Međutim, londonski klub traži obeštećenje od čak 180 miliona evra heroja "čekićara".



Ten Hag planira da dovede i Kantea, ali je problem što je francuski reprezentativac sklon povredama, koje su ga ove sezone izbacile iz prvog tima Čelsija. Kao peto pojačanje na "Old trafordu" u letnjem prelaznom roku pominje se napadač Benfike, Darvin Nunjez.

Očekuje se da će veliku bitku za potpis sjajnog golgetera Mančester voditi sa Liverpulom, koji je i zvanično iskazao interesovanje za Nunjeza.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima