"NIJE MOGLO BOLJE DA SE ZAVRŠI": Najtrofejniji igrač u istoriji Reala sa krova Evrope napušta klub

Novosti online

29. 05. 2022. u 13:27

REAL Madrid je sinoć osvojio Ligu šampiona, pošto je u Parizu pobedio Liverpul rezltatom 1:0. Marselo je najtrofejni fudbaler u istoriji "los blankosa", a još ranije je najavio da će na kraju ove sezone da napusti madridski klub.

НИЈЕ МОГЛО БОЉЕ ДА СЕ ЗАВРШИ: Најтрофејнији играч у историји Реала са крова Европе напушта клуб

Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Fudbaler Reala Marselo, izjavio je posle osvajanja Lige šampiona da uzdignute glave napušta njegov fudbalski dom "Santjago Bernabeu", prenosi "Skaj sports".

- Veoma sam srećan. Napuštam Real uzdignute glave. Uradio sam sve što sam mogao za klub. Real mi je uvek pomagao, uvek me podržavao. Zatvaram ciklus koji će nadam se jednog dana da nastavi moj sin. Zaista sam srećan, nije moglo bolje da se završi. Odlazim kao najveći pobednik u istoriji Reala- rekao je brazilski fudbaler, koji nije želeo da otkrije u kom klubu će da nastavi karijeru.


Marselo je sa madridskim klubom osvojio 25 trofeja. On je u Real stigao u januaru 2007. iz Fluminensea, a u dresu "kraljevskog kluba" odigrao je 546 utakmica i postigao je 38 golova.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima