GOSPOĐO, ŠTA VAM JE? Engleska navijačica uhvatila protivničkog fudbalera kako se to ne radi, ali to nije sve... (VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2022. u 16:43

EVERTON je pre dve noći savladao ekipu Kristal Palasa posle velikog preokreta i time i matematički izborio opstanak. Bio je to lud preokret od rezultata 2:0 za londonsku ekipu do konačnih 3:2 za "karamele". Još luđe od same utakmice bile su scene koje su se odigrale nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

ГОСПОЂО, ШТА ВАМ ЈЕ? Енглеска навијачица ухватила противничког фудбалера како се то не ради, али то није све... (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/Footbal Higlights

Svet je već odavno obišao incident u kojem trener Kristal Palasa- Patrik Vijera napada jednog navijača. A sada su društvenim mrežama počeli da kruže pomalo bizarni, a pomalo i komčni video materijali.

Naime, prizor koji je karakterističan za ostrvsku zemlju, majke, lepše polovine i ćerke ljubitelja fudbala neretko sa velikim žarom iz prvih redova uživaju ovoj magičnoj igri. Ali ovoga puta je bilo malo drugačije, jedna gospođa je otišla predaleko...


Štoper gostujuće ekipe Joakim Andersen i vezista Evertona Dele Ali bili su u "klinču" zbog lopte koja je već bila u autu.  Navijačici Evertona očigledno se nije se sviđelo kako Danac tretira njenog ljubimca, pa je žustro reagovala. 


Čim se Dele Ali udaljio sa mjesta incidenta, ona se podigla iz prvog reda sa i sa nekoliko metara udaljenosti instiktivno rukom udarila po zadnjici igrača protivničkog tima. Htela je potom i da se fizički obračuna...

Everton danas igra poslednje ovosezonsko kolo u Premijer ligi protiv Arsenala, ali ova utakmica za njih nece imati rezultatski značaj. Gospođa može da odahne što se plasmana njenog tima tiče, ali će morati da strepi zbog dobro poznatih radikalnih navijačkih zakona u Engleskoj.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024