MOTIVACIONI GOVOR KOJI ĆE PAMTITI: Zlatan Ibrahimović nekada golovima, a sada rečima gura timove ka trofejima

Novosti online

09. 05. 2022. u 21:31

FUDBALERI Milana posle preokreta savladali su Veronu rezultatom 3:1 i tako napravili bitan korak ka osvajanju Skudeta. Samo dva kola pre kraja potrebna su im četiri boda, kako bi prvi put nakon 2011. godine poneli naslov šampiona Italije. Trener ekipe sa "San Sira", Stefano Pioli otkrio je da je veliku ulogu u ovom preokretu odigrao Zlatan Ibrahimović.

МОТИВАЦИОНИ ГОВОР КОЈИ ЋЕ ПАМТИТИ: Златан Ибрахимовић некада головима, а сада речима гура тимове ка трофејима

Foto: AP

"Fatalna Verona" - tako su novinari koji prate Milan nazivali gostovanje "rosonera" na "Bentegodiju", stadionu Verone. Milan se u prošlosti dva puta okliznuo u gradu "večne ljubavi", baš u trenucima kada je Skudeto bio na "horizontu". Juče je posle prvih 45 minuta izgledalo da se istorija ponavlja, a Stefano Pioli je u intervjuu posle utakmice otkrio koji trenutak je inspirisao dobro izdanje njegovih pulena u nastavku.

- Ibrahimović je rekao nešto divno pred početak meča. Rekao je da svi pamte fudbalere Milana koji su osvojili Skudeto ili Ligu šampiona i da, ukoliko igrači žele da ih neko upamti, imaju još samo tri utakmice, način na koji je podigao ekipu teško je objasniti rečima - rekao je trener lidera Serije A.

Milan u sledećem kolu dočekuje Atalantu, a u poslednjem gostuje Sasuolu, dok Inter ide na noge Kaljariju i na "Đuzepe Meaci" igra sa Sampdorijom.

Poslednju titulu prvaka Italije Milan je osvojio još 2011. godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: Rambo Petković zaigrao za Real Niš u Sićevu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)