KOMENTATORI PRASNULI U SMEH KADA SU VIDELI VLAHOVIĆA: Nisu mogli da veruju šta radi Alegri

Novosti online

02. 05. 2022. u 11:19

POMALO komična scena zabeležena je na utakmici Juventusa i Venecije, a ni kriv ni dužan glavni akter bio je Dušan Vlahović.

КОМЕНТАТОРИ ПРАСНУЛИ У СМЕХ КАДА СУ ВИДЕЛИ ВЛАХОВИЋА: Нису могли да верују шта ради Алегри

Foto: Tanjug / AP

Napadač Srbije Dušan Vlahović meč je počeo u startnih 11, a trener Masimilijano Alegri, odlučio je da ga zamena u 79. minutu.

Odluka Alegrija nasmejala je poljske komentatore koji su bili šokirani kada su shvatili da napadača Vlahovića menja štoper Đorđo Kjelini.

Poljaci su tokom prenosa navodno konstatovali kada su videli Kjelinija na zagrevanju: "Poznavajući Alegrija Kjelini će ući u igru umesto Dušana Vlahovića".

Bili su u pravu, a njihova reakcija je nasmejala planetu.

Iako je Juventus imao u tom trenutku prednost rezultatom 2:1, niko od navijača ovog tima nije želeo da vidi izmenu štoper za napadača, pa je zbog toga veliki broj komentara i reakija ostavljeno na društvenim mrežama.

Pobedom protiv Venecije, Juventus je stigao do 69 bodova, još je preostalo da matematički obezbedi mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Ekipa iz Torina je trenutna osma, a u preostale tri utakmice će voditi bitku za treće mesto s Napolijem koji ima bod više.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri