UKRCAJ SE U MOZZART AVION ZA KATAR: Iskoristi najveće kvote na svetu na Čelsi i Bajern

Promo

06. 04. 2022. u 16:00

MOŽEŠ da se nađeš na utakmici Svetskog prvenstva između Brazila i Srbije za svega 50 dinara.

УКРЦАЈ СЕ У MOZZART АВИОН ЗА КАТАР: Искористи највеће квоте на свету на Челси и Бајерн

FOTO: AP/Tanjug

Vratila nam se Liga šampiona. Svetla pozornice večeras će biti uperena ka Stamford Bridžu i stadionu Keramika. Čelsi dočekuje Real Madrid u prvom susretu četvrtfinala najjačeg klupskog takmičenje na tlu Starog kontinenta, a bukmejkeri Mozzarta spremili su najveću kvotu na svetu na trijumf čete Tomasa Tuhela protiv Blankosa. Biće to repriza prošlogodišnjeg polufinala ovog takmičenja.

Ujedno, najjači koeficijent Mozzart je ponudio i na slavlje Bajerna u okolini Valensije, protiv Viljareala. Prošlogodišnji iznenađujući pobednik Lige Evrope dočekaće bavarsku mašinu, i sva je prilika uveriti se u njenu snagu.

ČELSI - REAL MADRID (SREDA, 21.00), KEC 2,30

Čelsi brani evropsku krunu ove sezone. Samouvereno je prošao kroz prvu fazu Lige šampiona, a u osmini finala Plavci nisu imali naročite probleme i lako su nadigrali Lil (4:1). Čelsi je nedavno poražen u finalu Liga kupa Engleske, gde je izgubio od Liverpula u odlučujućoj borbi, dok u prvenstvu ​​posle 29 etapa ima 17 pobeda i osam remija. Stacioniran je na trećem mestu, a u poslednjoj utakmici izgubio je iznenađujuće od Brentforda (1:4). Real Madrid je u tekućoj sezoni Lige šampiona glatko prošao prvu fazu, međutim usledio je težak test u prvoj fazi plej-ofa, kada je uspeo da izbaci PSŽ ukupnim rezultatom 3:2. Pored uspeha u Superkupu Španije, Blankosi drže lidersku poziciju u Primeri. Posle 30 rundi Galaktikosi su ostvarili 21 pobedu i šest nerešenih duela. U prošlom kolu gosti su pobedili Seltu (2:1).

---------------

Svaki dan igrač s najvećom pogođenom kvotom ide u Katar! Konkurencija je ogromna, ali u Mozzart avionu ima još dovoljno mesta

---------------

VILjAREAL - BAJERN (SREDA, 21.00), DVOJKA 1,63

Viljareal je uspešno prošao grupnu fazu u Ligi šampiona, i plasirao se u nokaut rudnu gde je odmah napravio iznenađenje. Uspela je Žuta podmornica da iz glavnog klupskog turnira u Evropi eliminiše Juventus ukupnim rezultatom 4:1. Što se tiče Primere, Violjareal ima 12 pobeda i devet remija, što mu je donelo 45 bodova i sedmo mesto na tabeli. U poslednjoj utakmici domaći su izgubili od Levantea (0:2). Bajern je lako prošao grupnu fazu, gde je dobio svih šest mečeva u konkurenciji Dinama iz Kijeva, Benfike i Barselone. U osmini finala bio je uspešniji od Salcburga zbirnim rezultatom 8:2. U Bundesligi su Bavarci posle 28 kola zabeležili 21 pobedu i tri nerešena susreta, i sa 66 bodova zauzimaju prvo mesto. U poslednjem meču Bajern je pobedio Frajburg (4:1).

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri