BAJERN IGRAO SA DVANAESTORICOM! Bavarcima preti oduzimanje bodova zbog neverovatne greške, za sve je kriv Kingsli Koman (FOTO)

Novosti online

03. 04. 2022. u 09:15

NEVEROVATAN previd desio se na utakmici Bajern Minhen - Frajburg, koji su Bavarci rešili u svoju korist sa 4:1. Mogao bi šampion Nemačke da ostane bez tri boda zbog proceduralne greške.

БАЈЕРН ИГРАО СА ДВАНАЕСТОРИЦОМ! Баварцима прети одузимање бодова због невероватне грешке, за све је крив Кингсли Коман (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/ALEXANDER HASSENSTEIN

Navikli smo u Bajern Minhenu da je sve pod konac i uređeno, ali ono što im se dogodilo juče je zaista neverovatno.

Naime, Bajern je na terenu zasluženo pobedio ekipu Frajburga sa čak 4:1 i upisao nova tri boda u šampionskoj trci. Međutim, mogao bi da ostane bez pobede za „zelenim stolom“, piše Meridianbetsport.

O čemu se radi? Prilikom izmene u samom finišu meča Marsel Zabicer je trebalo da zameni Kingslija Komana čiji se stari broj 29 pojavio na tabli umesto broja 11 koji sada nosi.

Zbog toga je Koman ostao na terenu još 17 sekundi i čak je imao dodir sa loptom?! To znači da je Bajern u tim trenucima igrao sa 12 fudbalera što je prema propozicijama takmičenja strogo kažnjivo.

Prema propisima Fudbalskog saveza Nemačke utakmica bi mogla da bude registrovana službenim rezultatom 3:0 za Frajburg ili čak da se ponovi u zavisnosti od procene da li je kriv sudija ili ljudi iz Bajerna.

Nije redak slučaj da asistenti u stručnim štabovima klubova sami upisuju brojeve na tablama za izmene i potom iste dodaju sudijama…

– Uzećemo malo vremena da sagledamo situaciju iz svih uglova. Do ponedeljka ćete imati našu konačnu odluku oko žalbe – objavili su iz Frajburga.

Upravo bi ovaj previd mogao Bajern da košta bodova i umesto devet poena prednosti u odnosu na Borusiju ostane na šest i tako dodatno zakuva šampionsku trku.

A sledi i Der Klasiker krajem aprila gde bi Borusija mogla da se približi i na tri boda razlike i da čeka novi kiks Bajerna na šest kola pre kraja Bundeslige.

Naravno, sve pod uslovom da se Bajernu zaista oduzme pobeda za „zelenim stolom“. Zaista neverovatan previd šampiona Nemačke…

BONUS VIDEO - Veliko slavlje fudbalera i navijača Zvezde u Nišu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!