GOTOVO JE! LUKA JOVIĆ IDE IZ REALA? Jedan detalj sve otkrio (FOTO)

Novosti online

22. 03. 2022. u 09:52

ŠPANSKI list Marka pozabavio se mladim srpskim napadačem Lukom Jovićem koji je ove sezone jedva dobijao šansu, a od 13 nastupa, nijednom nije bio starter.

ГОТОВО ЈЕ! ЛУКА ЈОВИЋ ИДЕ ИЗ РЕАЛА? Један детаљ све открио (ФОТО)

Foto Instagram/lukajovic

Marka ističe da Jović nije dobio ni minut vremena u El Klasiku, čak i uprkos činjenici da Karim Benzema nije igrao zbog povrede.

Podsetimo, Jović je u leto 2019. godine stigao iz Ajntrahta u transferu vrednom 60.000.000 evra, a od početka u klubu nisu znali šta da rade sa njim. Mučile su ga povrede, nije pronalazio zajednički jezik sa trenerima, a čak se išlo toliko daleko da nije uspeo da se uklopi u tim.

Međutim, izgleda da Luka Jović više nema strpljenja da čeka svoju priliku i navodno je odlučio da što pre napusti klub sa kojim ima ugovor do leta 2025. godine.

Zainteresovanih za njegove usluge ima (Everton, Milan, Arsenal...). On je, navodno, već prelomio da će napustiti klub, a jedna Instagram reakcija srpskog fudbalera za novinare je bila dovoljna.

Na izlaznim vratima Madrida

Dan nakon debakla od Barselone Jović je na jednoj srpskoj Instagram stranici lajkovao fotografiju na kojoj se vidi kako trenira u društvu sa Geretom Bejlom i Edenom Azarom.

To je bilo dovoljno da ga "razotkriju" novinari španskog lista, koji su to protumačili kao signal da što pre želi da napusti klub. Poznato je da su pomenuti fudbaleri takođe otpisani u Realu.

Kakva je sudbina Luke Jovića pokazaće nedelje i meseci pred nama, ali mu novinari španskog lista ne daju mnogo velike šanse za ostanak u Madridu.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati