"ŽELIM TI DA SANJAŠ MRTVU DECU": Bivša supruga bolesno napala legendarnog Ukrajinca

Novosti online

10. 03. 2022. u 13:42

Anatolij Timoščuk, Ukrajinac koji je trenutno asistent u Zenitu, klubu u kome je ostvario velike uspehe kao igrač, kažnjen je od Fudbalskog saveza Ukrajine što nije otišao iz Zenita.

ЖЕЛИМ ТИ ДА САЊАШ МРТВУ ДЕЦУ: Бивша супруга болесно напала легендарног Украјинца

FOTO: EPA

Fudbaler sa najviše nastupa u reprezentaciji Ukrajine kao gumicom je izbrisan iz istorije ukrajinskog fudbala, a sve zbog toga što se nije oglašavao oko krize u zemlji.

Ukinuće mu se trenerska pro licenca i sve državne nagrade, priznanja i titule koje je osvojio. A sada ga je žestoko prozvala bivša supruga Nadežda Navrotskaja.

- Vidi, ovo su sve naša ukrajinska deca, isto kao i tvoja deca. I svaki dan ih ubijaju ljudi kojima ti sada ližeš dupe. Zajedno sa njima, ubijaš ukrajinsku decu. Doslovno to radiš svaki dan kada tamo u Rusiji jedeš u restoranima, plaćaš sveštenike i kurve, kada kupuješ odeću i točiš gorivo. Svaki dan plaćaš porez i tim novcem kupuju rakete koje ubijaju našu decu", poručila je ogorčena Nadežda.

- Beskrajno si lagao svima oko sebe. Odabrao si da uživaš u patnji vlastite dece. Zar stvarno misliš da je to pošteno? Uostalom, možeš otići da radiš bilo gde u svetu. Zašto danas plaćaš ubistvo naše dece? Jednom si mi rekao da sam veštica, ali želim kao i svaka ukrajinska majka da ti i takvi kao ti sanjate ubijenu decu svaki put kada zaspite".

Foto Printskrin

 

Timoščukov brak s bivšom suprugom trajao je od 2000. do 2016. godine, a 2010. godine dobili su dve kćerke. Navrotskaja je nedavno živela s njima u Nemačkoj, a nije poznato jesu li i dalje tamo. 

U bogatoj igračkoj karijeri Timoščuk je nastupao je za Šahtjor, Zenit, Bajern i Kairat. Najveći trag ostavio je u Bajernu sa kojim je osvojio Ligu šampiona i tri naslova Bundeslige. Sa Zenitom je dva puta bio prvak Rusije, a sa Šahtjorom tri puta prvak Ukrajine.

Ima impresivnu karijeru iza sebe...

BONUS VIDEO: KAO DA SAM JUČE OTIŠAO: Marko Jevtović o povratku u Partizan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)