"RAZOČARANI SMO!" Trener Sparte nikako da prežali što je Partizan eliminisao njegov tim

Tanjug

24. 02. 2022. u 22:31

Trener fudbalera Sparte Pavel Vrba rekao je da razočaran što je njegov tim izgubio i drugi put od Partizana u Ligi konferencija.

РАЗОЧАРАНИ СМО! Тренер Спарте никако да прежали што је Партизан елиминисао његов тим

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-beli su se večeras plasirali u osminu finala Lige konferencija, pošto su u Humskoj u revanš meču šesnaestine finala pobedili Spartu sa 2:1, a ukupnim rezultatom 3:1.

- Mišljenja sam da smo sami krivi za prvi gol, posle toga je došao drugi. Šteta je što mi gol nismo postigli ranije. Žao mi je zbog toga, ali postoje segmenti na kojima moramo da radimo. Razočarani smo što nismo prošli u osminu finala. Partizan je kontorlisao meč i vodio 2:0 većinu duela. Žao nam je zbog toga, rekao je Vrba na konferenciji za medije posle meča.

Strelac jedinog gola za Spartu Adam Hložek rekao je da je ekipa imala drugačiji plan pred dolazak u Beograd.

- Mi smo ušli u utakmciu da preokrenemo jedan gol minusa iz Praga, a ali to nam nije pošlo za rukom. Primili smo dva gola i posle je bilo teško da nadokanadimo minus tri. Mi dugoročno imamo problem da postignemo gol u gostima, večeras smo tek u finišu uspeli. Moguće da je to uzrok problema. Razočarani smo zbog poraza, ostaje da se koncentrišmeo na domaće prvenstvo, rekao je Hložek.

BONUS VIDEO: Čuveni atomski sat u Pragu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)