PRVI ODLAZAK IZ PARTIZANA: Stanojević ostaje bez jednog od ključnih igrača

Novosti online

21. 01. 2022. u 09:58

PRVOTIMAC Partizana Aleksandar Šćekić prvi je fudbaler koji će napustiti klub u zimskom prelaznom roku.

ПРВИ ОДЛАЗАК ИЗ ПАРТИЗАНА: Станојевић остаје без једног од кључних играча

FOTO: FK Partizan

Reprezentativac Crne Gore dogovorio je sve detalje sa Zaglebjem iz Poljske, sa kojim bi u toku današnjeg dana, najkasnije sutra, trebalo da potpiše trogodišnji ugovor - saznaje Telegraf!

Klub iz Humske nedavno je dao Šćekiću odrešene ruke u potrazi za novom sredinom, jer je protekle zime fudbaler izašao u susret klubu i obnovio ugovor iako je već tada mogao da napusti crno-bele.

Šćekić je pojačao Partizan 2018. godine, a Zoran Mirković ga je "snimio" u reprezentaciji Crne Gore. Crno-beli su ga tada platili 100.000 evra turskom Genčlerbirligiju što je bilo iznenađenje, i to u poslednjim danima prelaznog roka.

FOTO: M. Vukadinović

 

Podsećanja radi, iza Partizana je uspešnih pola godine. U Humskoj ulici vlada zadovoljstvo, ‘parni valjak’ je lider u Superligi Srbije, dok je i u Evropi napravio sjajan rezultat, pošto je izborio plasman u 1/16 finala Lige konferencija.

Cilj Partizana je da se osvoji titula, a da bi u tome uspeli moraju biti potpuno koncentrisani na pripreme kako bi igrači što spremnije dočekali nastavak sezone.

Ipak, došlo je vreme da se ‘otpišu’ igrači na koje Aleksandar Stanojević neće računati, pa u Belek neće otputovati Nikola Štulić i Rajko Brežančić, piše Sportski žurnal.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri