RONALDO O JUNAJTEDU: Niko od nas nije srećan, moramo da radimo još jače

Novosti online

02. 01. 2022. u 15:27

KRISTIJANO Ronaldo se vratio u Mančester junajted sa nadom da se bori za trofeje. Ipak, situacija u klubu sa "Old Traforda" nije onakva kakva je bila kada je Portugalac prvi put bio u timu sa "Old Trafroda".

РОНАЛДО О ЈУНАЈТЕДУ: Нико од нас није срећан, морамо да радимо још јаче

Tanjug/AP

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena se oglasio na društvenim mrežama gde je sumirao sve ono što se desilo u 2021. godini koja je za nama, ali i dotakao se onoga što ga čeka u 2022.

- Nedavno završena 2021. godina je bila daleko od lake, uprkos 47 golova koje sam dao u svim takmičenjima. Dva različita kluba, pet trenera, nokaut faza Evropskog prvenstva sa Portugalom i borba za plasman u Katar koja nas čeka u baražu - počeo je Ronaldo.

Potom se dotakao i povratka na "Teatar snova".

- Dolazak na "Old Traford" je za mene jedan od istorijskih momenata u karijeri. Međutim, nisam srećan sa rezultatima u Junajtedu. Niko od nas nije srećan i budite u to sigurni. Znamo da moramo da radimo još jače, da igramo bolje i da beležimo bolje rezultate nego do sad.

Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš/Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Na kraju je imao poruku za sve navijače Junajteda koji čekaju trenutak kada će njihov voljeni klub ponovo biti u trci za titulu pre svega u Premijer ligi.

- Hajde da nam ova 2022. bude prekretnica sezone. Da je dočekamo u dobrom raspoloženju i jačem mentalitetu i da zajedno vratimo klub tamo gde mu je mesto. Pridružite nam se, računamo na vas. Srećna Nova godina, vidimo se uskoro - zaključio je Ronaldo.

Portugalac je do sada u najjačem rangu engleskog fudbala odigrao 15 utakmica, postigao je osam golova i namestio tri.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni