KRENULI NA KUĆU ALANA ŠIRERA PA POGREŠILI ADRESU?! Legendarni napadač žrtva antivaksera: "Ovo je pogrešno iz više razloga" (FOTO/VIDEO)

Novosti online

24. 12. 2021. u 20:43

LEGENDARNI centarfor Engleske reprezentacije, Blekburna i Njukasla, Alan Širer, pao je u nemilost antivaksera, nakon što je pozvao građane Velike Britanije da prime cepivo protiv koronavirusa.

КРЕНУЛИ НА КУЋУ АЛАНА ШИРЕРА ПА ПОГРЕШИЛИ АДРЕСУ?! Легендарни нападач жртва антиваксера: Ово је погрешно из више разлога (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Owen Humphreys/NMC/Pool

Grupa protivnika vakcinacije pokušala je da nekadašnjem kapitenu Gordog albiona uruči papire.

"Uručiti papire" je britanski pravni termin koji nema baš nikakve veze s onim što je grupa antivaksera, sačinjena od tri muškarca i jedne žene, uradila sa dokumentacijom dubiozne sadržine koju su uručili Šireru. 

Osim što je sve napisano u tim papirima pogrešno, ovoj grupi antivaksera potkrala se još jedna greška - pogrešili su kuću!

- Svi ćete dobiti ovo, svaka javna ličnost, muka nam je od vas. Samo pravite dodatne nevolje za sve, lažete i lažete. U ovom sandučetu je istina, u kući j….og Alana Širera“ - poručio je jedan od antivaksera pre nego što je ekipa ubacila "dokumentaciju" u poštansko sanduče kuće u predgrađu Njukasla.

Odmah se javilo nekoliko ljudi koji žive u tom kraju sa porukom da Širer nije njihov kompija i da je adresa na koju je uručena ova opskurna dokumentacija - pogrešna.

Oglasio se i Gari Lineker, legendarni Širerov prethodnik u dresu sa brojem 9 engleske reprezentaije, a sada kolega stručni konsultant u emisiji "Meč dana", komentarom:

- Pogrešna kuća, pogrešan povod, sve pogrešno i iz više razloga!

A Širer je samo pozvao punoletne Britance da prime buster dozu cepiva protiv koronavirusa i objasnio im na koje sve načine mogu to da učine, u videu koji je promovisala Premijer liga.

- Sjajno je što su se navijači vratili na tribine ove sezone i svi želimo da tako i ostane. Najbolji način da zaštitimo sebe i druhe je da se vakcinišemo. Ako živite u Ujedinjenom Kraljevstvu i imate više od 18 godina, možete svoj termin za vakcinaciju zakazati i onlajn, a možete se jednostavno prošetati do nekog punkta za vakcinaciju i bez zakazivanja - poručio je Širer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024