U PROLETERU LJUTI NA SUPERLIGU: "Tehnička greška nije razlog da Pivić oduzima bodove"

Novosti online

22. 12. 2021. u 19:59

PROLETER je pobedio Radnički rezultatom 2:0 u 21. kolu Superlige Srbije, a nakon meča podigla se velika bura zbog koje je Radnički trijumfovao za "zelenim stolom".

У ПРОЛЕТЕРУ ЉУТИ НА СУПЕРЛИГУ: Техничка грешка није разлог да Пивић одузима бодове

FOTO: FK Partiz

Domaćin je izvojevao pobedu na "Karađorđu", ali bodovi nakon nekoliko dana većanja idu u Niš. Razlog je taj što Proletar nije imao uredne lekarske preglede za čak sedmoricu fudbalera. Tu informaciju potvrdio je za "Sport klub" Aleksandar Pivić.

- Tako je, meč je registrovan službenim rezultatom 3:0 za goste, domaćin ima pravo žalbe i rezultat još nije pravosnažan - rekao je Pivić.

Ubrzo je na adresu redakcije "Novosti.rs" stiglo saopštenje iz Slane Bare, a potpisao ga je generalni direktor Proletera Amir Bislimi.

- Proleter nije narušio integritet takmičenja navodi direktor Novosađana, koji potom oštro reagovao na odluku Pivića da klubu oduzme tri boda. Tehnička greška u Kometu nije razlog da Pivić deli bodove bez utvrđivanja da li su igrači igrali bez lekarskog pregleda. Igrači su uradili preglede u državnoj instituciji 1. 12. Svi su kompletno zdravi, čak i vakcinisani protiv korona virusa. Naše tvrdnje dokazaćemo kroz žalbu. Ne postoji ni jedna tačka u pravilniku da se pobodi dodele drugom timu usled tehničke greške. Ukoliko Pivić dokaže da smo igrali sa igračima koji nisu imali pravo nastupa na toj utakmici, nećemo se žaliti. Ovako, mislim da Pivić koristi FSS za svoje lično dodvoravanje raznim ljudima ili da kažnjava određene, stoji u saopštenju Proletera koje je potpisao direktor Amir Bislimi.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)