PARTIZAN ČASTI NAVIJAČE: Besplatno na poslednji meč jesenjeg dela sezone

Novosti online

15. 12. 2021. u 21:11

PARTIZAN u subotu igra protiv Kolubare poslednju utakmicu u jesenjem delu sezone. Zbog toga je klub odlučio da časti navijače.

ПАРТИЗАН ЧАСТИ НАВИЈАЧЕ: Бесплатно на последњи меч јесењег дела сезоне

FOTO: FK Partizan

Ulaz na stadion će biti besplatan kako bi navijači u što većoj meri došli da proslave overu jesenje titule na koju se čekalo sedam godina. 

"Tim Aleksandra Stanojevića je, iako se suočio sa mnogobrojnim kadrovskim problemima, od pandemije Kovid-19 , povreda i odlazaka igrača, ostvario vanserijske rezultate koje su zabeleženi samo nekoliko puta u celokupnoj istoriji kluba.

Partizan je u polusezoni ekipa koja je postigla najviše golova (56) u nacionalnom prvenstvu, primila najmanje golova (6), dok se sedmi put u istoriji plasirao u prolećni deo nekog evropskog takmičenja. Ovaj tim sa pravom ima prefiks - NAJ!", navodi se u saopštenju crno-belih.

Zato, iz kluba pozivaju sve Grobare i simpatizere crno-belih da u subotu u 12.55  dođu na stadion Partizana i pozdrave jesenje prvake i zajedno ih poguraju da pobedom održe pet bodova razlike u odnosu na drugoplasiranu ekipu, aktuelnog šampiona države, Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO: Slavlje igrača Partizana nakon utakmice protiv Metalca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati