DVAPUT SAPLEO PRVAKA OVE SEZONE Dušan Đorđević: "Hrabrost naš tajni recept"

Đ. S.

16. 12. 2021. u 09:00

ZVEZDIN "kriptonit" - Radnik iz Surdulice. Pod vođstvom sjajnog stručnjaka Dušana Đorđevića, fudbaleri sa juga Srbije su za nekih mesec i po uspeli dva puta da odole aktuelnom šampionu države, jednom da pobede (2:1), a drugi put da izvuku remi (1:1).

ДВАПУТ САПЛЕО ПРВАКА ОВЕ СЕЗОНЕ Душан Ђорђевић: Храброст наш тајни рецепт

FOTO: M. Vukadinović

 Retko kome je to polazilo za rukom u poslednjih nekoliko godina, jer crveno-beli su u prethodne četiri sezone bili neprikosnoveni na domaćim stadionima.

- Nema tajnog recepta za Zvezdu - ističe za "Novosti" Đorđević. - Što ja kažem, izađi na teren, budi hrabar, daj sve od sebe, rizikuj nekada, i to je recept, ako ga ima. Da ne bude da si se samo plašio, da si se branio, već da si probao da napraviš nešto.

Ispostavilo se da gosti na najvećem srpskom zdanju nisu bili samo dekor u slavljeničkoj atmosferi.

- Bio sam realan, u Surdulici smo iznenadili sami sebe i Srbiju, znao sam da se takve stvari retko ponavljaju. Zvezda je imala taj slavljenički ambijent, Deki Stanković je 100. put vodio utakmicu, posle velikog evropskog uspeha. Spremali su veliko slavlje, morali su nas da pobede i zbog toga sam se trudio da budemo makar tvrd zalogaj. Ali, eto, ispunili smo naše obećanje i pokazali se baš tako - podvukao je Đorđević, jedan od najboljih superligaških trenera.

Pohvale idu i na račun golmana Stefana Ranđelovića, koji je bio posebno inspirisan.

- Radi se o izuzetno talentovanom golmanu. Uliva veru ostatku ekipe da možemo do čuda - istakao je Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna