TIP – NAJBOLJE IZ BROJA: Čolo „grize“ i kad kombinuje

Novosti online

04. 12. 2021. u 12:00

PROČITAJTE najbolje predloge iz najnovijeg lista za kladioce "Novosti Tip"

ТИП – НАЈБОЉЕ ИЗ БРОЈА: Чоло „гризе“ и кад комбинује

FOTO: AP

* DARKO BRAŠANAC (Španija 1)

ATL. MADRID – MAJORKA 1

- Atletiko je još jedan od španskih velikana, kome se zalomilo da o narednoj fazi Lige šampiona odlučuje u poslednjem kolu, protiv Porta. Međutim, trener „jorgandžija“ Čolo Simeone će sigurno tražiti od svojih igrača da u uvertiri za meč godine budu na visini zadatka i pobede Majorku. Ima dugačku klupu, kvalitetne igrače koji su spremni na sve rotacije.

* IVAN KECOJEVIĆ (Španija 2)

PONFERADINA – MIRANDES 1

- Vreme je da krene Ponferadina, jer igra dobro, ali se to ne vidi po rezultatima. Kec protiv neiskusnog Mirandesa je fiks.

* MIODRAG KRIVOKAPIĆ (Škotska 1)

DANDI J. - SELTIK 0-2

- Fudbaleri Dandi junajteda, po kvalitetu, ne zaostaju za velikanima. Tradicionalno su neugodan rival, kako Rendžersu, tako i mom Seltiku. Dva naša poslednja međusobna duela završena su bez pobednika, 0:0 i 1:1, i treći put zaredom bi moglo da bude malo golova.

* DAMIR MIRVIĆ (Belgija)

BRIŽ – SERAN 1

- Briž ima pobednički karakter, koji bi trebalo da ga odvede do sigurne pobede nad prosečnim Seranom. Taj mentalitet se video u prošlom kolu, kada je Briž pobedio Genk u derbiju sa 3:2, iako je gubio 2:1 i imao igrača manje.

* DEJAN DAMJANOVIĆ (Južna Koreja)

GANGVON – SEONGNAM 3+

- Izdvajam 3+ u duelu Gangvona i Seongnama. Meč nema takmičarski značaj, tako da će treneri oba tima verovatno da oslobode svoje igrače defanzivnih obaveza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)