SOLSKJER OTIŠAO, JUNAJTED POBEDIO: Ronaldo i Sančo odveli "crvene đavole" u nokaut fazu Lige šampiona (VIDEO)

Č. V.

23. 11. 2021. u 20:46

OTIŠAO je Ole Gunar Solskjer iz Mančester junajteda i "crveni đavoli" su stigli do pobede protiv Viljareala (2:0) u Španiji u 5. kolu Lige šampiona.

СОЛСКЈЕР ОТИШАО, ЈУНАЈТЕД ПОБЕДИО: Роналдо и Санчо одвели црвене ђаволе у нокаут фазу Лиге шампиона (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Ovim trijumfom izabranici Majkla Kerika uspeli su da obezbede plasman u nokaut fazu elitnog takmičenja i to je retka stvar koja može da raduje navijače u ovoj lošoj sezoni za sada.

Nisu gosti blistali ni na ovoj utakmici, posebno ne u prvom poluvremenu. Ipak, podigli su nivo igre u drugom delu susreta i na kraju stigli do vredne pobede.

Igrao se 78. minut kada je Kristijano Ronaldo doveo Junajted do prednosti. Golman Viljareala Heronimo Rulji je želeo da proigra Kapua koji je bio neoprezan, izgubio je loptu koja je došla do Portugalac, a ovaj je sjajno prebacio istčalog Argentinca i tako postigao šesti gol ove sezone u Ligi šampiona.

Svi na stadionu "De la Keramika" su se nadali da domaći mogu do izjednačenja, a umesto toga po drugi put se zatresla mreža tima Unaja Emerija. Odličnu akciju izveli su gosti, Bruno Fernandeš je odložio do Džejdona Sanča koji je zakucao loptu u prečku rivala.

Bio je to prvi gol od dolaska u Junajted engleskog fudbalera, koji je čini se počeo da pokazuje znake života, jer je i pre pogotka imao jednu sjajnu šansu koju nije iskoristio.

Junajted je sada prvi na tabeli sa 10 bodova, Viljareal ima sedam, dva više od Atalanta koja večeras gostuje Jang Bojsu.

BONUS VIDEO: NOLE U TRANSU: Ovako slavi pobedu Orlova

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna