TIP – NAJBOLJE IZ BROJA: Ćavi vratio disciplinu u Barsu

Novosti online

20. 11. 2021. u 12:02

PROČITAJTE najbolje predloge iz najnovijeg kladioničarskog lista "Novosti Tip"

ТИП – НАЈБОЉЕ ИЗ БРОЈА: Ћави вратио дисциплину у Барсу

FOTO: Printskrin/Tviter/Bascelona_es

* DARKO BRAŠANAC (Španija 1)

BARSELONA – ESPANjOL 1

- Ćavi je prve sate trenerskog posla u Barseloni utrošio na uspostavljanju svojih pravila što se tiče discipline. Ekipa je posle dužeg vremena zajedno na doručku, ručku i večeri. Barsa više neće rasipati bodove na stadionu „Kamp nou“.

* NENAD DžODIĆ (Francuska)

STRAZBUR – REMS  1

- Strazbur je od pet poslednjih mečeva na domaćem terenu, četiri završio slavljenički. Smatram da bi karnevalska atmosfera, koja vlada na stadionu domaćina, mogla da mu bude vetar u leđa i za duel sa Remsom.

* DRAGAN VUKMIR (Mađarska)

FERENCVAROŠ – FEHERVAR    1

- Ferencvaroš je slavljenički ušao pauzu, jer je Kišvardi, direktnom konkurentu, očitao lekciju iz modernog fudbala. Domaćina je potukao do nogu, čak sa 4:0. Ta pobeda izbacila je Ferenc na prvo mesto, odakle će ga sada bilo ko teško skinuti, a Fehervar nema snage da naudi šampionu na njegovom stadionu.

* MILOŠ NINKOVIĆ (Australija)

MELBURN S. - BRIZBEJN 1

- Melburn siti je aktuelni prvak Australije i očekujem da neće kiksunuti na startu sezone u duelu sa Brizbejnom. Gostujući tim je pretrpeo brojne izmene, doveo je sedmoricu igrača, samo mesec dana pred okršaj sa šampionom. Zakasnelu reakciju uprave najverovatnije će biti kažnjena.

* DEJAN STANKOVIĆ  (Austrija)

RAPID – ALTAH    1

- Rapid je posle katastrofalnog poraza od Volfsbergera (1:4), iskoristio pauzu da smeni trenera. Ekipu je preuzeo Tomas Hikersberger, koji je  željan dokazivanja na novom radnom mestu,  sigurno dati sve od sebe da  izvuče maksimum iz tima za duel sa Altahom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)