KANGA IMAO SMRTNI SLUČAJ: Ko će na gol protiv Inđije, dilemu otklonio Stanković

Novosti online

17. 11. 2021. u 16:52

TRENER fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković najavio je utakmicu svog tima sa Inđijom u okviru zaostale utakmice Kupa Srbije.

КАНГА ИМАО СМРТНИ СЛУЧАЈ: Ко ће на гол против Инђије, дилему отклонио Станковић

FOTO: FK Crvena zvezda

Za šampiona Srbije i osvajača Kupa kalkulacija nema - pobeda protiv Inđije je imperativ.

- Naša očekivanja su da idemo dalje. To je jedan od ciljeva koji smo zacrtali pre početka sezone. S obzirom na to da igramo odmah nakon reprezentativnih obaveza neću moći da igram na Borjana, koji je jutros u četiri po našem vremenu, igrao utakmicu. Srećom, pobedio je i na dobrom je putu da ode na Svetsko prvenstvo. Neće biti ni Kange zbog smrtnog slučaja koji je imao u porodici. Degenek se vraća, Dragović takođe, a videćemo, imamo tu i mlade momke koji se vraćaju iz mlađih reprezentacija. Njih još nismo imali na treningu. Ali, danas ćemo videti u kakvom su stanju, naveo je Stanković.

Imaće skraćeni roster nakon reprezentativnih obaveza, ali Zvezdin strateg ne sumnja u kvalitet ostatka tima.

- Više puta sam ponovio da je Zvezda jednako rezultat. Ko god da igra. Naš cilj je jasan, o drugome ne želim ni da razmišljam.

Od sutra, Crvenu zvezdu očekuje naporan raposred i tri utakmice u sedam dana.

- Imamo četvrtak-nedelja-četvrtak. Tri fronta, tamo gde i Crvena zvezda zaslužuje da bude. Sa pozitivnim rezultatima od sutra, do 15 decembra možemo da budemo na jednom lepom putu. Moramo da igramo kako znamo.

Govorio je Stanković i o narednom rivalu.

- Prvi su u Drugoj ligi Srbije, neko ko ima dosta pobeda... Doživeli su težak poraz na Banjici, ali krenuli su dobro sezonu. Ekipa za respekt. Svesni smo da može biti poteškoća, kao i kod terena, znamo njegove dimenzije i slično.

Kada je u pitanju situacija na golu, kako je rekao, Borjana nema, a Gordić još nije spreman. Tako se odgovor za Inđiju, ko će biti među stativama, sam nameće.

- Popović je broj jedan sutra. Gordić se još nije vratio, jasan je bio Stanković.

Meč Inđije i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 13 sati.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!