IZGLEDA DA SMO NALJUTILI RONALDA: Besneo u Beogradu, a pred meč godine poslao snažnu poruku (FOTO)

Novosti online

13. 11. 2021. u 19:28

KVALIFIKACIJE za Svetsko prvenstvo u fudbalu su došle do samog kraja, Portugalci i Srbi u nedelju u Lisabonu igraju odlučujuću utakmicu za put u Katar, a najbolji igrač prvaka Evrope ima posebnu poruku.

ИЗГЛЕДА ДА СМО НАЉУТИЛИ РОНАЛДА: Беснео у Београду, а пред меч године послао снажну поруку (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Kristijanu Ronaldu i drugovima je dovoljan i bod da se direktno plasiraju na Mundijal, naši moraju da pobede inače odlaze u dodatne kvalifikacije, a svi dobro pamte šta se desilo kada su poslednji put igrali ovi takmaci.

U Beogradu je meč završen bez pobednika (2:2), Ronaldo je besneo u završnici, čak i bacio kapitensku traku smatrajući da mu nije priznat čist pogodak za pobedu Portugalije.

I, izgleda da je taj meč dobro upamtio...

FOTO: AP

Kristijano Ronaldo

Pred svojevrsni "revanš" sa Srbijom, najvažniji meč za obe nacionalne selekcije u ovim kvalifikacijama, na društvenim mrežama se oglasio sledećim rečima:

- Zbog Portugalije i Portugalaca mi želimo da, iznova, učestvujemo na prvenstvu sveta. A upravo sa snagom Portugalije i Portugalaca tamo ćemo i stići! Računamo na vašu podršku! Idemo u Katar 2022!, napisao je Ronaldo na Instagramu, gde ga prati čak 366 miliona ljudi.

Utakmica Portugal - Srbija na programu u nedelju od 20.45, a možete je iz minuta u minut pratiti na portalu "Novosti", gde vas očekuju i brojni detalji sa ovog meča godine, foto i video prilozi, kao i reakcije aktera i analiza onoga što sledi.

BINUS VIDEO: SLOBODNI ASOVI: Mogući transferi koji će promeniti fudbal!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega