SKANDAL NA MARAKANI: "Delije" povredile pomoćnog trenera Crvene zvezde

Novosti online

05. 11. 2021. u 11:59

CRVENA zvezda ne samo da je ostala praznih šaka u meču sa Mitjilandom, odigranom u okviru 4. kola Lige Evrope, već je doživela i veliku neprijatnost.

СКАНДАЛ НА МАРАКАНИ: Делије повредиле помоћног тренера Црвене звезде

Tanjug/AP

Podsetimo, Zvezda je izgubila od Mitjilanda na Marakani, pa je ostala na sedam osvojenih bodova, ali nije ostala na prvom mestu u grupi, što je takmičarski i najvažnije.

Međutim, sam meč je obeležio i jedan incident.

Naime, nakon što su navijači Crvene zvezde priredili krajnje originalnu koreografiju, potom razvili i jedan nesvakidašnji transparent kakav "Marakana" ne pamti, po okončanju susreta rešili su da iskale nezadovoljstvo suđenjem mađarskog arbitra Tamaša Bognara.

On je isključio i Miloša Degeneka već u 12. minutu i Marka Gobeljića u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena, pa su pojedini navijači Zvezde pokušali da mu se "osvete".

Tanjug/AP

Tamaš Bognar na meču Crvena zvezda - Mitjiland

Jedna od prisutnih osoba na stadionu "Rajko Mitić" gađala je Bognara čvrstim predmetom, ali je pogođen - kondicioni trener crveno-belih Federiko Panoćini.

Italijan, kog je strateg Crvene zvezde Dejan Stanković uvrstio u svoj stručni štab, okrvavljene glave je sinoć, oko 23 časa, prevezen u bolnicu.

Kako "Novosti" saznaju, on bi svakog časa trebalo da bude pušten na kućno lečenje, a iako njegov oporavak po svoj prilici ide u dobrom pravcu, sam incident ostaće velika mrlja na evropskom nastupu šampiona Srbije.


BONUS VIDEO Nakon nokauta - Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca
 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)