PARTIZAN NE ODUSTAJE OD PRVOG MESTA! Miloš Jojić: Blizu smo proleća u Evropi

Novosti online

04. 11. 2021. u 21:52

PARTIZAN je bio nadomak "ribrejka" u Gentu, pošto je u završnici utakmice dozvolio rivalu da izjednači.

ПАРТИЗАН НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ПРВОГ МЕСТА! Милош Јојић: Близу смо пролећа у Европи

FOTO: M. Vukadinović

Miloš Jojić, kapiten crno-belih u odsustvu Lazara Markovića, žali za propuštenom prilikom, ali priznaje da je remi verovatno najrealniji ishod posle svega viđenog na terenu. Iskusni vezista dodao je da crno-beli ne odustaju od borbe za prvo mesto, iako je Gentu sada dovoljna jedna pobeda u preostale dve utakmice protiv autsajdera grupe.

- Znali smo pre svega kakva nas utakmica očekuje, teška, po nezgnodnom vremenu i teškom terenu. Protivnik je napadao, mi smo pravili neke šanse. Kad smo poveli imao sam osećaj da možemo da zadržimo tu prednost - rekao je Jojić.

Jojić žali zbog jeftino primljenog gola.

- Primili smo gol iz centaršuta. Moglo je da bude i drugačije. Ostaje žal, ali ono što je viđeno na terenu je možda najrealniji rezultat - dodao je.

- Svaka utakmica je specifična i teška. Protivnik igra dobro, direktan fudbal. Samim tim i mi smo morali da trčimo nazad. Na kraju, moramo biti zadovoljni podelom bodova. Imamo još dve utakmice grupne faze, malo nam fali da prezimimo u Evropi, ne odustajemo od prvog mesta - zaključio je iskusni vezista crno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)