PARTIZAN DOČEKUJE ČUKARIČKI: Sale se vraća u svoju kuću

Nedeljko Iljukić

31. 10. 2021. u 11:00

SALE Ilić na Saleta Stanojevića. Crno-beli na belo-crne. Topčidersko protiv Banovog brda. U malom gradskom derbiju i najzanimljivijem meču ovog kula Superlige fudbaleri Partizana večeras od 18.30 dočekuju Čukarički.

ПАРТИЗАН ДОЧЕКУЈЕ ЧУКАРИЧКИ: Сале се враћа у своју кућу

FOTO: M. Vukadinović


Nekadašnji saigrači iz Humske 1, Aleksandar Stanojević i Saša Ilić sedeće večeras na dve različite klupe, a ova scena biće mnogo zanimljivija treneru gostiju koji će prvi put u karijeri da krene u svlačionicu koja vodi desno na vrh stepeništa, pred izlazak na teren. Do sada je decenijama uvek išao - levo.

Partizan i dalje bez ozbiljnijeg kiksa gura kroz Superligu, beži večitom rivalu osam bodova, uz utakmicu više, a jedna od retkih ekipa u koju veruje večiti rival crno-belih je baš Čukarički.

- Svesni smo da je ovo, uz gostovanje kod TSC najteža utakmica. Igramo sa ekipom koja je ubedljivo treća na tabeli i koja ima stabilnost, klub stoji iza njih, sve to im daje rezultate, zato je i sigurno da će biti teška utakmica. Sa druge strane, mi igramo na svaka tri dana utakmice, moramo da rotiramo koliko je moguće. Sviđa mi se kako se takmiči Saša Ilić. Znam njegov način razmišljanja, znamo ga svi kao igrača. On je pokazao da se takmiči i da igra na rezultat, on ima dobre rezultate, u poslednje vreme je igrao lepršavo, ofanzivno i agresivno. Nije on početnik, radio je sa reprezentacijom, ima već neki staž iza sebe, tako da je on potpuno spreman da radi na nekom najvišem nivou. Ima tu nekih detalja, poznaje nas, poznaje mene, tu će biti u prednosti - naglasio je Aleksandar Stanojević.

Slično razmišlja i Saša Ilić. Najbolja vest za njega je stigla juče, rano po podne. Očitavala se u negativnom testu na virus korona, pošto su postojale sumnje da ga "obara" virus i da neće moći večeras na gostujuću klupu.

- Partizan je fantastičan ove sezone, igra odličan fudbal, takmičarski, uz sjajno vođenje sa klupe kolege Stanojevića. Napadaju crno--beli titulu sa pravom, s obzirom na kvalitet tima. Imaju širok izbor igrača, mnoštvo pojedinaca sa ogromnim individualnim kvalitetom, uvek spremnih da jednim potezom odluče pobednika - kaže Ilić.

Sale na Saleta. Dvojica trenera iz iste fudbalske škole sudariće svoje dve slične, pobedničke filozofije. Jedan Sale će da slavi, osim ako gosti ne krenu na bod... 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba