TIP – NAJBOLJE IZ BROJA: Strazbur zna sa slabijima

Novosti online

30. 10. 2021. u 12:00

PROČITAJTE najnovije predloge iz kladioničarskog lista "Novosti Tip"

ТИП – НАЈБОЉЕ ИЗ БРОЈА: Стразбур зна са слабијима

FOTO: AP

* NENAD DŽODIĆ (Francuska 1)

STRAZBUR– LORIEN 1

Strazbur je kec. To je tim koji kod kuće lako rešava utakmice protiv ekipa iz donjeg dela tabele, kao što je Lorien.

* MIODRAG KRIVOKAPIĆ (Škotska)

ABERDIN – HARTS  2

- Harts ima izuzetnu sezonu. Drugi je, ali smatram da bi već u duelu sa Aberdinom mogao da napadne poziciju koju drži Rendžers, koji je baš kao i moj Seltik, opterećen učešćem na međunarodnoj sceni.

* IVAN KECOJEVIĆ (Španija 2)

UESKA – AMOREBIETA   1

- Keca bih izdvojio iz meča, Ueska – Amorebieta. Posle poraza od Burgosa, uprava domaćina je uručila otkaz treneru, a kao privremeno rešenje, za naslednika je imenovala njegovog asistenta, Edgara Solana, koji je već upoznat sa problemima u ekipi i mogao bi da ih reši do duela sa Amorebietom.

*MILOŠ JOSIMOV (Finska 1)

KUPS – HELSINKI  1X

- Poslednje kolo otkloniće jedinu preostalu i najvažniju odluku, onu o prvaku Finske, a dva kandidata se međusobno sastaju. Posle pretposlednje runde, koje je bilo u sredu, Helsinki i Kups su se rotirali na vrhu tabele. Helsinki je dobio gradskog rivala Hifk, i izbio na čelo, dok je konkurent Kups, bio manje uspešan i remijem završio gostovanje Seinajokiju. Helsinkiju, aktuelnom šampionu, u meču sezone bod je dovoljan da odbrani tron. Međutim, takav rasplet, ne bi bio „pošten“. Kups je u većem delu sezone bio lider, i mnogo više je zaslužio da bude šampion. Verujem da je bliži slavlju od rivala. Prvi znak mi je kec, a drugi iks.

* IVAN LAKIĆEVIĆ (Italija, Serija B)

MONCA – ALESANDRIJA  1

- Ove sezone Monca na svom terenu ne zna za poraz. Baš ima pravu, domaćinsku ekipu, pa je to razlog što iz duela sa Alesandrijom izdvajam jedinicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)