"IDEMO U BEOGRAD DA SE NADIGRAVAMO": Batak: Zvezda već godinama dominira srpskim fudbalom

Tanjug

23. 10. 2021. u 21:43

RADNIČKI iz Niša gostuje Crvenoj zvezdi u 14. kolu Superliga, a očekivanja od utakmice sa šampionom Srbije izneo je trener "meraklija" Radoslav Batak.

ИДЕМО У БЕОГРАД ДА СЕ НАДИГРАВАМО: Батак: Звезда већ годинама доминира српским фудбалом

FOTO: M. Vukadinović

Istakao je da Radnički ide u Beograd da se nadigrava sa crveno-belima.

- Protiv Zvezde ćemo izaći da se nadigravamo, da vidimo gde smo u odnosu na ekipu koja igra značajnu ulogu u Evropi, a ako nam se ukaže šansa da napravimo nešto dobro na ovoj utakmici, naravno da ćemo je ugrabiti - rekao je Batak i dodao:

- Najvažnije je da smo kompletni i da su igrači koji su bili bolesni prebrodili probleme sa korona virusom. Nedostajaće samo Ristić, koji je dobio crveni karton u prošloj utakmici. Znamo na kakvog protivnika ćemo se nameriti u nedelju. Zvezda već četiri godine dominira srpskim fudbalom, a svoj kvalitet potvrđuje odličnim partijama u Evropi.

Kako je naveo, Zvezda je u četvrtak imala delikatan meč u Danskoj, ali Dejan Stanković ima na raspolaganju dva jednako snažna tima.

- Mi smo tri nedelje bez utakmice. Spremali smo se za ponedeljak i Radnički iz Kragujevca i malo nas je poremetilo odlaganje tog susreta. Nakon Zvezde imamo četiri vezana meča kod kuće i ući ćemo u period kada moramo da zabeležimo niz pozitivnih rezultata - zaključio je Batak.

Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog igra se u nedelju od 18.45 sati.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde u Danskoj

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije