PRLJAVE IGRE PRED EL KLASIKO: Barsa "krade" igrača Realu? Spremili 90 miliona za potpis!?

Novosti online

21. 10. 2021. u 20:29

PRIČA se dosta ove godine o dugovima koje Barselona vuče, vratio se Đoan Laporta, ali situacija se nije znatno promenila.

ПРЉАВЕ ИГРЕ ПРЕД ЕЛ КЛАСИКО: Барса краде играча Реалу? Спремили 90 милиона за потпис!?

FOTO: EPA

Klub je ostao bez Lionela Mesija, te će teško moći da se bori za trofeje u skorijem periodu. Uveo je Laporta mere štednje. Zato neverovatno zvuči vest koju je španski As, medij blizak Realu plasirao, a ona glasi - Barselona želi Kilijana Mbapea. 

Govorkalo se da "keša" ima taman za jedno pojačanje, pisali su mediji da bi to mogao da bude Dani Olmo, nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba koji je u Hrvatsku stigao kao "đak Barselone". 

Barsa će navodno, uz pomoć Pinija Zahavija, agenta koji je svojevremeno posredovao u transferu Nejmara (222.000.000 evra) sa Kamp Noua u Pari Sen Žermen, napasti Mbapea ove zime.  Tada će Francuz ući u poslednjih šest meseci ugovora, a Katalonci imati pravo da legalno pregovaraju sa njim.

Foto: Printskrin Instagram/neymarjr

Izvori bliski klubu tvrde (mada čitavu priču treba uzeti sa rezervom jer je donosi madridski, a ne katalonski list) da će Barselona reprezentativcu Francuske ponuditi neverovatnih 90.000.000 "na ruke", odnosno u vidu bonusa za potpis, budući da neće imati obavezu da Parižanima plati bilo kakvo obeštećenje. 

U Barsi veruju da bi sa tom sumom uništili ambicije najvećeg rivala, jer je Kraljevski klub, navodno spreman da ponudi 50.000.000 transfer bonusa. Takođe, AS tvrdi da je Realov maksimum za godišnju platu 17.000.000 evra, ononliko koliko prihoduje Geret Bejl, a da bi Barselona mogla i to da nadmaši.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!