NEĆE IMATI VREMENA DA SLAVI TROFEJ: Reprezentativac Francuske mora u zatvor!

Novosti online

13. 10. 2021. u 22:39

FUDBALER Francuske i Bajerna neće imati mnogo vremena za proslavu osvajanja Lige nacija koju je osvojio sa "galskim petlovima", on će po svemu sudeći morati u zatvor.

НЕЋЕ ИМАТИ ВРЕМЕНА ДА СЛАВИ ТРОФЕЈ: Репрезентативац Француске мора у затвор!

FOTO: EPA

Kako javljaju španski mediji defanzivac Bavaraca je dobio poziv da se pojavi u Madrid 19. oktobra po nalogu Krivičnog suda, on će tog dana morati da odabere zatvor u koji će otići. 

- Lukas Fransois Bernard Ernandes pozvan je da se pojavi pred ovim sudom 19. oktobra 2021. godine, u 11:00, kako bi od njega lično bilo zatraženo da dobrovoljno ode u zatvor po njegovom po njegovom izboru i to u roku od 10 dana, stoji u pismu koje je potpisala aurora Arebola del Valje, advokatica Uprave pravosuđa. 

Podsetimo, Lukas i njegova supruga Amelija imali su žustru raspravu na ulici u februaru 2017. godine, a tada je sud oboje osudio na 31 dan društveno korisnog rada, a takođe i zabranu prilaska u trajanju od šest meseci. 

Oni su se oglušili o odluku suda, venčali se, potom otišli na medeni mesec u Majamiju, a po povratku je Ernandez bio priveden u Madridu i kratko je završio  iza rešetaka. 

Tužioci su potom tražili jednogodišnju zatvorsku kaznu za francuskog fudbalera. Sud je to prihvatio i sjajni fudbaler je osuđen.

Francuski fudbaler tako će morati da se pojavi 19. oktobra pred sudom u Madridu i da odabere zatvor u kojem će služiti jednogodišnju kaznu.

Nikakvo odgađanje nije moguće, ali je moguće da će Sud razmotriti zahtev nakon što se Lukas pojavi na služenju kazne i da nakon nekoliko dana bude slobodan.

BONUS VIDEO 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)