SRBIJA U PROBLEMU, ALI I SREĆNA PRED PORTUGAL: Dvojica startera ne igraju protiv Azerbejdžana, ali očistili kartone za "finale" u Lisabonu

Novosti online

10. 10. 2021. u 09:11

Reprezentacija Srbije posle pobede u Luksemburgu ima još dva meča u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru 2022. godine, a ukoliko na tim susretima osvoji šest bodova, obezbediće direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

СРБИЈА У ПРОБЛЕМУ, АЛИ И СРЕЋНА ПРЕД ПОРТУГАЛ: Двојица стартера не играју против Азербејџана, али очистили картоне за финале у Лисабону

Foto: AP

Prvo je potrebno pobediti Azerbejdžan u Beogradu (utorak, 11. oktobar), a zatim i Portugal u Lisabonu, u meču koji će biti svojevrsno finale naše kvalifikacione grupe.

Ipak, taj meč je još daleko, selektor misli samo na Azerbejdžan, a na tom susretu imaće dva nova problema.

Srbija će morati da se suprotstavi najslabijoj ekipi u grupi bez dvojice standardnih igrača - Strahinje Pavlovića koji igra kao levi štoper i Filipa Đuričića, koji je tokom kvalifikacionog ciklusa preuzeo mesto desnog ving-beka u nacionalnom timu.

Njih dvojica su opomenama na gostovanju Luksemburgu ''uparili'' žute kartone, pa ih u utorak nećemo gledati protiv Azerbejdžana, u pretposlednjoj kvalifikacionoj utakmici ovog ciklusa.

Ipak, ono što je dobra stvar je činjenica da su očistili kartone i biće spremni za odlučujući meč sa Portugalijom 14. novembra u Lisabonu.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)