SVAĐA TRENERA VOJVODINE I RADNIČKOG: Ko se valja? Jesam li te prekidao? (VIDEO)

Novosti online

04. 10. 2021. u 14:07

VOJVODINA i Radnički remizirali su u 12. kolu Linglong Superlige Srbije (1:1), a svoj šou na konferenciji za medije imali su treneri dva tima.

СВАЂА ТРЕНЕРА ВОЈВОДИНЕ И РАДНИЧКОГ: Ко се ваља? Јесам ли те прекидао? (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Slavoljub Đorđević i Radoslav Batak su se posvađali dok je strateg Novosađana imao izlaganje o "nefudbalskim stvarima tokom meča".

- Ne mogu da budem zadovoljan, igrači po ko zna koji put iz prevelike želje loše uđu u utakmicu. Dobili smo gol iz jednog šuta, to nije bila ni šansa. Posle smo pokušali sve da se vratimo, jednostavno nije išlo. Bunker je bio opravdan, spustili su se nisko, sve što su mogli da urade oni su uradili. Ušla je velika nervoza u igrače, jer je bilo mnogo nefudbalskih stvari, od 45. minuta je krenulo valjanje, zadržavanje vremena - rekao je Slavoljub Đorđević, a onda se oglasio Batak.

- Ko se valjao? Naš igrač leži, vi dajete gol. Ko se valjao - pitao je Batak Đorđevića.

- Jesam li te prekidao? Prvo Kahriman 45. minut. Uopšte neću da se svađam. Majstore, on se okliznuo i pao sam, taj kod gola. Ja te nisam prekidao. Šta, da izbacimo loptu kada padne sam? Ja se tebi nisam mešao, to je moje mišljenje, ti ako vidiš drugačije, to je tvoj problem, moj nije - rekao je Đorđević, što je Batak nevoljno saslušao.

Nišlije su meč završile sa 10 igrača, trenutno su osmi u ligi sa 14 bodova, Vojvodina je šesta sa 16.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije