ZVEZDA PREGAZILA NOVI PAZAR: Crveno-beli brojali do četiri i spremno dočekuju meč sa Ludogorecom (VIDEO)

Č. V.

26. 09. 2021. u 15:17 >> 17:49

FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su Novi Pazar u gostima sa 4:0 u 11. kolu Superlige Srbije i u dobrom raspoloženju idu u Bugarsku na noge Ludogorecu.

ЗВЕЗДА ПРЕГАЗИЛА НОВИ ПАЗАР: Црвено-бели бројали до четири и спремно дочекују меч са Лудогорецом (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Imao je Dejan Stanković kadrovske probleme pred ovaj susret. Nekolicinu igrača mučio je stomačni virus, ali to nije uticalo na igrače crveno-belih koji su u potpunosti pregazili rivala.

Gosti su od starta nametnuli žestok ritam i već posle tri minuta igre bilo je 1:0. Prvenac u dresu Zvezde je postigao Aleksandar Dragović. Kanga je izveo korner, Dioni glavom prebacio loptu, a reprezentativac Austrije takođe glavom iz neposredne blizine savladao Vujanca.

Nastavili su crveno-beli sa napadima, pa su posle 20 minuta fudbala vodili sa 3:0. Katai je majstorski iz slobodnog udarca pogodio, da bi potom fantastičan gol postigao i Seku Sanogo.

U nastavku utakmice je Zvezda svesno stala na loptu kako bi sačuvala snagu za ono što sledi u četvrtak, a to je duel sa Ludogorecom u Bugarskoj od 21 sat. Ipak, gosti su uspeli da postignu još jedan pogodak.

Lois Dioni je oboren u kaznenom prostoru rivala. Upravo je on stavio loptu na belu tačku. Njegov udarac je zaustavio golman Novog Pazara, ali je nakon konsultacije iz VAR sobe odlučeno da se penal ponovi, jer je Vujanac sa obe noge izašao van linije a to nije dozvoljeno. Iz drugog pokušaja je Francuz bio precizan i postigao prvi gol u Superligi Srbije.

Do kraja utakmice Zvezda je mogla da postigne još neki gol, ali je golman domaćih bio na visini zadatka u nekoliko navrata i zaustavio pokušaje Kange i Falka.

Crveno-beli su ostali drugi na tabeli sa 23 boda, dok je Novi Pazar 15. sa sedam.

Novi Pazar - Crvena zvezda 0:4 (0:3)

Stadion: Gradski u Novom Pazaru. Bez publike. Sudija: Lazar Lukić (Beograd). Strelci: Dragović u 3. Katai u 14. Sanogo u 20. i Dioni u 68. minutu iz penala.

NOVI PAZAR (4-3-2-1): Vujanac - Vlajković (od 72. Parađina), Delimeđac (od 67. Kalezić), Kojčić, S. Islamović (od 46. Džamalutdinov), Ratković, A. Islamović, Aganspahić (od 79. Kiković), Pavišić, Lončar, Nikčević (od 46. Zimonjić).

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Popović - Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić (od 74. Lazetić - Sanogo (od 69. Petrović) - Falko, Ivanić (od 46. Stanić), Kanga, Katai (od 46. Živković) - Dioni (od 73. Nikolić).

DRUGO POLUVREME: Novi Pazar - Crvena zvezda 0:4

90. MINUT - Kraj utakmice!

88. MINUT - Još jedan šut Kange iz slobodnog udarca i opet nema gola. Vujanac je dobro intervenisao i odbio loptu u korner.

83. MINUT - Odličan udarac Kagne iz slobodnog udarca. Bilo je skoro 30 metara daleko, Gabonac je sjajno šutirao, no lopta je otišla tik pored gola domaćina.

78. MINUT - Lep lažnjak Falka, udarac, ali od svega samo korner iz koga se nije desilo ništa vredno pomena.

71. MINUT - Još jedan pokušaj Aganspahića. Šutirao je sa 16 metara, ali je dobro reagovao Popović.

68. MINUT - Dioni ipak pogađa sa bele tačke. Vujanac je najpre zaustavio udarac Francuza, ali je nakon konsultacije sudija iz VAR sobe odlučeno da se penal ponovi, jer je golman domaćih izašao sa obe noge preko linije, a to nije dozvoljeno.

63. MINUT - Mogao i Živković da postigne prvenac u dresu Zvezde. Sjajnu dugu loptu poslao mu je Kanga, a Holanđanin je iz izgledne pozicije nije uspeo da nadmudri golmana Novog Pazara.

60. MINUT - Dobar udarac Kange. Tukao je Gabonac sa oko 20 metara, ipak Vujanac je dobro reagovao i odbio loptu u korner.

55. MINUT - Mogla je Zvezda da dođe do četvrtog gola. Dioni je poslao loptu pred gol rivala, no Živković je zamalo zakasnio pa do promene rezultata nije došlo.

53. MINUT - Rezervista Džamalutdinov je pokušao sa nekih 17 metara, ali nije bilo problema za Popovića koji je lako uhvatio loptu.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme!

PRVO POLUVREME: Novi Pazar - Crvena zvezda 0:3

45+2. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

45. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja od kada je postignut treći gol. Zvezda drži loptu i znalački čuva rezultat.

24. MINUT - Dobra kontra gostiju. Gobeljić je centrirao sa desne strane, Katai šutirao glavom, no Vujanac je odličnom intervencijom sprečio novi gol Zvezde.

20. MINUT - Sada je već rapsodija Zvezde! U strelce se upisao i Seku Sanogo. Vratio je vezisti gostiju Falko, a ovaj tukao iz daljine i pogodio rašlje gola domaćih.

14. MINUT - Majstorija Aleksandra Kataija za vođstvo gostiju od 0:2. Izveo je slobodan udarac sa nekih 20 metara, prebacio živi zid i Vujanac je bio nemoćan.

8. MINUT - Sjajnu priliku je propustio Ivanić. Izašao je jedan na jedan sa Vujancem, pokušao je vezista Zvezde da ga prebaci, ali golman Novog Pazara je dobro intervenisao.

5. MINUT - Mogao je domaćin odmah da poravna rezultat. Aganspahić je šutirao glavom, no lopta je otišla malo pored gola koji čuva Zoran Popović.

3. MINUT - Odličan početak utakmice za goste. Dragović je postigao prvi gol u crveno-belom dresu. Kanga je izveo slobodan udarac, Dioni je prebacio loptu, a reprezentativac Austrije se samo poklonio i glavom smestio loptu u mrežu rivala.

1. MINUT - Počela je utakmica u Novom Pazaru.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati