ANČELOTI IMA PLAN ZA JOVIĆA: Španci opet sele Srbina, oglasio se i trener Reala

Novosti online

23. 09. 2021. u 09:12

SINOĆ je viđen pravi spektakl u meču u kojem je Real Madrid pregazio Majorku u šestom kolu La Lige sa 6:1. Meč je obeležio neverovatni Francuz, Karim Benzema.

АНЧЕЛОТИ ИМА ПЛАН ЗА ЈОВИЋА: Шпанци опет селе Србина, огласио се и тренер Реала

Foto: AP

Francuski napadač je sa dva gola i dve asistencije stigao do direktnog učešća u 15 pogodaka (osam golova i sedam asistencija) „kraljevskog kluba“ u prvih šest kola Primere, što je najbolji start u ovom segmentu koji je neki igrač uspeo da ostvari u elitnom rangu španskog fudbala u novom milenijumu.

Pored toga, Benzema je postigao svoj 200. gol u Primeri, postavši tako tek 10. igrač u istoriji koji je uspeo da ostvari to dostignuće.

Pre nego što je u 80. minutu ustupio mesto Luki Joviću, maestralni francuski centarfor je namestio dva od tri gola Asensija, koji je tako šesti španski fudbaler Reala strelac het trika u 21. veku, a prvi od Alvara Morate 2017. godine.

Jović se dobro pokazao na terenu, imao je veliku šansu u zaustavnom vremenu. Uputio je snažan udarac glavom, ali je pogodio prečku.

A Španci su nastavili da sele sa Pirineja bivšeg napadača Zvezde. Naime, prema pisanju "Eurosporta" srpski napadač bi mogao da ode u januaru.

Foto: AP

 

Navodno su u opticaju dve destinacije - Premijer liga i Serija A. Kada je Engleska u pitanju spominju se dva kluba, Arsenal i Vest Hem. Dok se u Italiji priča o tri tima - Juventusu, Milanu i Interu.

Za to vreme je Karlu Ančelotiju dojadilo da sluša priče o transferu. Trener Reala je ponovo pričao o Srbinu posle ubedljivog trijumfa protiv Majorke.

- Benzema je dao osam golova, igra odlično i on je tip napadača koji nije samo strelac, već pomaže saigračima. Ipak, odmor će biti potreban i njemu i kada se to dogodi igraće Jović. Luka ima veliku konkurenciju, ali kada god je bio na terenu igrao je dobro. Imao je dve dobre šanse protiv Majorke, pružio je dobru partiju i protiv Valensije. Ponavljam, kada Karim ne bude mogao da igra, igraće Luka - jasan je Ančeloti.

Italijanski stručnjak očigledno ima veliko poverenje u Jovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)