DA LI JE SRBIN SPAS ZA ITALIJANSKOG GIGANTA? Italijani pišu, Ronalda u Juveu menja Luka Jović!?

Novosti online

28. 08. 2021. u 11:54

JUVENTUS se nalazi u dosta nezavidnoj situaciji, pošto je klub napustila prva zvezda tima Kristijano Ronaldo koji se vratio u Mančester junajted, a "staroj dami" nije preostalo mnogo vremena za nalaženje nekog drugog rešenja.

ДА ЛИ ЈЕ СРБИН СПАС ЗА ИТАЛИЈАНСКОГ ГИГАНТА? Италијани пишу, Роналда у Јувеу мења Лука Јовић!?

FOTO: EPA

Iako je njihova prva meta i dalje Gabrijel Žezus iz Mančester sitija, Gvardiola je jasan po tom pitanju - Brazilac ne ide nigde. Svesni su čelni ljudi Juventusa da imaju svega nekoliko dana i da moraju da reaguju brzo, a jedna od sledećih opcija je Luka Jović!

Italijanski listovi "Gazeta delo Sport" i "Korijere delo Sport" su preneli da je jedno od mogućih rešenja i napadač Reala Luka Jović, koji je prva opcija Karla Ančelotija kada želi da odmori Karima Benzemu.

Međutim, taj status bi bio porpilično promenjen ukoliko bi u "kraljevski klub" stigao dugo očekivani Kilijan Mbape, o čijem transferu se uveliko priča. Jasno je da bi dolazak Francuza još više pogurao Jovića ka klupi, a možda i ka tribinama.

Baš iz tog razloga, Jović bi mogao da bude makar opcija Juventusa na pozajmicu. U svakom slučaju, poslednjih nekoliko dana prelaznog roka daće odgovor na pitanje o sudbini mnogih igrača u narednoj sezoni, a možda će Srbin biti poslednja bomba prelaznog roka.

(BLIC SPORT) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)