LEPOTAN VREDAN 15 MILIONA EVRA: Kapacitet 4.500 gledalaca, izgrađen po najmodernijim standardima (FOTO)

Z. Ć.

03. 09. 2021. u 19:43

BAČKA Topola sada ima najmodernije fudbalsko zdanje u Srbiji.

ЛЕПОТАН ВРЕДАН 15 МИЛИОНА ЕВРА: Капацитет 4.500 гледалаца, изграђен по најмодернијим стандардима (ФОТО)

FOTO: FK TSC

U ovom gradu svečano je otvoren velelepni stadion, koji prima 4.500 gledalaca i glavni je deo kompleksa u koji je uloženo oko 15 miliona evra.

Fudbalska akademija TSC izgleda fascinantno i glamurozno, što se videlo na ceremoniji koja je zaokružena prijateljskom utakmicom domaćina i mađarskog Ferencvaroša, koju je domaćin dobio sa 2:1. Pre utakmice intonirane su himne, prvo "Bože pravde", pa onda i mađarska.

Sve je izgrađeno i doterano po najmodernijim standardima, od tribina i terena, do medija centra, konferencijske sale, svlačionica i prostorija u kojima se nalaze medicinska služba.

Ostali delovi projekta, koji uključuju hotel, spa-centar, teretanu i druge sportske sadržaje, biće završeni u narednoj godini, kada će "TSC Arena" poprimiti konačan izgled.

Izgradnja Fudbalske akademije TSC počela je 2017. godine, a taj objekat, koji sadrži centralnu zgradu sa smeštajnim kapacitetima, restoranom, teretanom, sobama za oporavak i masažu, kao i terene sa najkvalitetnijim podlogama, otvoren je u septembru 2018.

Tada je ugovorena i izgradnja stadiona, kao centralnog terena, što je projekat koji je od početka finansijski podržao Fudbalski savez Mađarske, u sklopu pomoći fudbalu u regionu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri