DA LI JE RONALDO ZASLUŽIO CRVENI KARTON? Irac ga provocirao pre izvođenja penala, pa dobio "vaspitnu", sudija nije reagovao (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2021. u 08:54

KRISTIJANO RONALDO je u završnici kvalifikacione utakmice za odlazak na Mundijal za samo pet minuta srušio snove Iraca, ali i Srba.

ДА ЛИ ЈЕ РОНАЛДО ЗАСЛУЖИО ЦРВЕНИ КАРТОН? Ирац га провоцирао пре извођења пенала, па добио васпитну, судија није реаговао (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Ipak, ovaj meč nije počeo najbolje za novog igrača Mačester junajteda, koji je u 15. minutu propustio da realizuje jedanaesterac. Upravo uoči izvođenja ovog kaznenog udarca, Ronaldo je izgubio nerve i napravio jedan nesportski potez.

Naime, dok se portugalski napadač pripremao da izvede jedanaesterac, defanzivac Irske, O’Šej mu je prišao u nameri da ga dekoncentriše, malo mu pomerio loptu, na šta je Ronaldo odgovorio na nesportski način, udarcem po ramenu.

Treba reći da je i Irac zaslužio kritike, prvo zbog nedozvoljenog šutiranja lopte, a zatim i zbog pokušaja da inscenira da ga je Portugalac udario po licu.

Da su obojica tada dobili žute kartone, Irska bi 15 minuta kasnije ostala sa igračem manje, jer je O'Šej tada upisan i to bi mu bio drugi žuti.

Ovaj njegov postupak prošao je nekažnjeno od strane sudija, ali zato su Irci uspeli u svojoj nameri da ga dekoncentrišu, pošto je njegov udarac sa 11 metara ukrotio golman Gavin Bazunu.

Ipak, na kraju se radovao petostruki osvajač zlatne lopte.

(hotsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)