PROPAO TRANSFER FILIPA KOSTIĆA: U Laciju ljuti na čelnike Ajntrahta

Novosti online

30. 08. 2021. u 22:44

DELOVALO je kao gotova stvar prelazak Filipa Kostića iz Ajntrahta u Lacio, ali sve se izjalovilo i čini se da će srpski fudbaler ostati u nemačkom klubu.

ПРОПАО ТРАНСФЕР ФИЛИПА КОСТИЋА: У Лацију љути на челнике Ајнтрахта

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK/POOL

Danas je "Bild" izašao sa informacijom da je posao praktično gotov i da će krilni napadač u transferu vrednom 18 miliona preći u Rim (15 za obeštećenje i plus tri kroz bonuse).

Sportski direktor nebesko-plavih Igli Tare je razočaran i pomalo ljut zbog ponašanje čelnika ekipe iz Frankfurta.

- Iznenađen sam onim što su rekli sada u Ajntrahtu, da Filip Kostić nije na tržištu i da uopšte nije u pitanju cena - rekao je Albanac, pa dodao:

- Meni se pre nekoliko dana činilo drugačije. Nisam stekao utisak iz razgovora s ljudima u Ajntrahtu da Kostiću nije dozvoljeno da ode. Bili smo jako zainteresovani da ispregovaramo novu cenu, ali nije došlo do toga.

Srpski reprezentativac je čak odbio da trenira i praktično primorao čelnike Ajntrahta da pregovaraju sa Laciom, ali...

- Pre šest ili sedam dana obavestio sam sportskog direktora Ajntrahta Markusa Krošea da želimo Kostića. Zamolili su nas da im ponudu dostavimo pisanim putem. To smo učinili putem mejla, kao što je i traženo. A onda je klub izašao javno i poručio da nije stigla nikakva ponuda. Pre meča protiv Arminije Kroše je rekao da klub planira budućnost s Filipom u timu, da ne postoji nikakva etiketa na njemu - zaključio je Tare.

Lacio se u sumrak prelaznog roka okrenuo novim metama na levom boku. Prva je Matija Zakanji iz Verone, kome ugovor ističe narednog leta i kao takav mogao bi da bude lak plen, dok je druga opcija Josip Brekalo iz Volfzburga. Za Hrvata se interesuje još i Torino.

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)