PARIZ IMA NOVU ZVEZDU: "Park Prinčeva" se poklonio Mesiju, zvižduci za Mbapea! (VIDEO/FOTO)

Novosti online

14. 08. 2021. u 21:57

PARK prinčeva je danas poprište fudbalske istorije. Stigao je novi kralj i na stranu gurnuo princa Pariza.

ПАРИЗ ИМА НОВУ ЗВЕЗДУ: Парк Принчева се поклонио Месију, звиждуци за Мбапеа! (ВИДЕО/ФОТО)

FOTO: Tanjug

Lionel Mesi predstavljen je kao novi fudbaler bogatog pariskog kluba. Pred početak utakmice, svi novi igrači francuskog kluba su se predstavili navijačima. Prvi je to učinio Hakimi, za njim Vajnaldum, Donaruma, Ramos i na kraju Mesi.

Mesi se večeras nije našao u timu, a pored njega sa tribina meč prate i Serhio Ramos, kao i Đanluiđi Donaruma, dok su Vajnaldum i Hakimi u sastavu. 

– Ovo je bila veoma posebna nedelja za mene. Želeo bih da se zahvalim svima na divnom prijemu od kada sam došao u Pariz. Bilo je zaista neverovatno. Uzbuđen sam i veoma srećan, posebno što u ovoj fazi svoje karijere mogu da dobijem novo iskustvo. Nadam se da ćemo zajedno uživati i učiniti ovu godinu posebnom za sve nas – rekao je Lionel Mesi.

Kada je zvanični spiker predstavio Kilijana Mbapea sa tribina su usledili žestoki zvižduci i sporadične uvrede. Navijači Parižana ne gledaju blagonaklono prema dojučerašnjem mezimcu.

Razlog leži u tome što odbija da se izjasni oko produžetka ugovora koji mu ističe narednog juna, a takođe i spekulacije da ne želi da igra sa Argentincem. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)