DI MARIJA IMA JASNU PORUKU: Aguero je očajan, Ronaldo verovatno hoće da se ubije što nije sa nama

Novosti online

14. 08. 2021. u 08:01

ANHEL di Marija nije mogao da zamisli lepše leto. Najpre je sa Argentinom osvojio Kopa Amerika, a potom mu se ostvario san da u istom klubu igra sa Lionelom Mesijem.

ДИ МАРИЈА ИМА ЈАСНУ ПОРУКУ: Агуеро је очајан, Роналдо вероватно хоће да се убије што није са нама

FOTO: AP/Tanjug

On je za argentinski "TyCSports" pruznao da se čuo sa Serhiom Aguerom koji je napustio Mančester siti i prešao u Barselonu kako bi igrao sa Mesijem, ali od toga neće biti ništa.

- Kun je očajan, ali šta može da uradi? Najgore od svega je što se ponovo povredio i neće moći da igra nekoliko nedelja - rekao je Di Marija, a na kostataciju da bi sada svi fudbaleri voleli da igraju za PSŽ je dodao:

- I Kristijano, naravno... Mora da želi da se ubije jer nije sa nama. Kvalitet koji PSŽ sada ima - to je nešto jedinstveno. Ne dešava se svake godine da se u jednom klubu nađe toliko velikih zvezda. Ronaldo? Da, mislim da bi želeo da bude ovde, ali uprava se odlučila za Mesija. Mislim da je to bolje rešenje.

Nastavio je o mađioničaru iz Rosarija da priča u hvalospevima.

- Igrao sam sa mnogim velikim asovima, sa Kristijanom Ronaldom, Nejmarom, Mbapeom, Runijem, Van Persijem, Ibrahimovićem, Benzemom, Bejlom... Iskreno, niko nije ni sličan Mesiju. On je sa druge planete. Misli unapred, misli za vas, za svakog igrača.

Na kraju je istakao i da veruje da će Kilijan Mbape ostati u PSŽ-u.

- On je igrač kog mnogi klubovi žele, ali mislim da će ostati sa nama. Uostalom, trenutno nigde ne može da nađe bolji tim - zaključio je Di Marija.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri